Hezké odpoledne, holky! Chtěla jsem si mezi Vámi udělat takový průzkum 🙂 Co vám vždycky zaručeně zvedne náladu? 🍀 A jaký máte recept na psychickou pohodu i v současné době, která se za pozitivní rozhodně nedá označit 😔
@denisa_medaprex sport, pohyb venku, hecnout se, dlouhá prochazka s kocarkem, běh, plavání. Dobrý kafe, oblíbený seriál. Online pokec s rodinou, udělat si doma hezkou výzdobu, ted podzimní, pomazlit se s detma, pustit si večer film.
Každý se může snažit, aby jeho den byl co nejlepší a nenechat si zkazit náladu. Zprávy pouštím jednou denně, raději si prectu Forbes nebo knizku.
Mě teď chytlo kaminkovani. Po večerech maluju (nejsem žádný malíř, ale houslový klíč ještě zvládnu 😂). Druhý den roznasim a koukám, zda nějaký i objevim. Donutí to chodit do přírody a u malování je to pořádný relax u kávy například 🙂
Dobré jídlo 😂😂😂
Mě by zvedl náladu víkend sama doma🙂 Postel, kniha, televize, vana, relax -- to už jsem nekolik let nezažila 🙂
@nikoulinka Mam to stejne! Vecer maluji, druhy den roznasim..😊
Víkend, něco dobrého navařit, podívat se na hezký film 🙂
@makovice88 ten kdo to vymyslel, tak fakt smekam. Donutí to chodit ven a nesedet jen doma u TV. 😂 A zabavit se u toho zabere klidně i hodiny. 😅
@jjasmina To je skvělé, radovat se z maličkostí 🙏
@barmil Super přístup 👏 👏 👏
@te_reza No jasně! 🥑🍕
@kamino :-ú Ale zase máš jiné radosti, které Ti ten víkend o samotě znemožňují, ne? 🙂
@kristimal Máš tip na nějaký hezký film? V poslední době bych tak ráda na něco koukla, ale nějak vůbec nevím na co, takže jsem o víkendu skončila opětovně u Harryho Pottera 😀
Vnoucata- 3 vnucky a 1 vnoucek.Jinak samej stres,jsem PL.Ale bude lip, musi,nebojte 🙏🍀
@nikoulinka Tak teď se přiznám, že jsem si musela vygooglovat, co to to kamínkování je 🙂 Vůbec jsem to neznala, ale působí to na mě jako super relax! Jaké motivy nejčastěji maluješ?
@ahyt Ano, nemůže se to přece pořád horšit 🍀👍🍀
@denisa_medaprex jasne,musime tomu verit,v ordinaci se denne setkavame s covid pozitivnimi/ vetsinou po telefonu/ párkrát i osobne/ jsem PL a mame respirator/ a opravdu většinou lehkej prubeh a 2 umrti/ jiz predtim zavazne nemoci/, manzel je hrudni chirurg, maji hodne covidu, ale taky prevazne s predchozimi nemocemi a stari.Zazila jsem v 90 letech závažnou chřipk.epidemii a to byl masakr.Je potreba dodrzovat, co je potreba, ale nepanikarit.Bohuzel nasi představitelé nam davaji spatnej priklad at se pak nedivej moralce rady lidi.
@denisa_medaprex já taky googlila, jak jsem našla první kámen, abych věděla, o co vůbec jde 😅 Každopádně je super i sledovat, kam až se kamínek dostane. Pár jich mám už přes 1/2 republiky pryc 😂 A ja, protože nejsem žádný extra malíř, tak vždy jen nějaké drobnosti. Srdíčka, houslový klíč, nebo jen tak nějaké čáry sem a tam. Občas akorát kouknu na Pinterest, jeslti tam není něco stupidní ho 😂 Ale dobře se dá inspirovat i přímo v té skupine na sledování kamínků na FB (jmenuje se přímo Kamínky).
Procházky, dobré jídlo, hudba, spánek a relax ve vaně.
Pusť si hudbu a hlavně nečti zprávy o Coronaviru... Věř, že ti bude dobře 😊😊
Dřív to byla jízda na koni, co jsem starší, tak orgasmus 😁 Občas pomůže i pokec s kamarádkou.
@denisa_medaprex No je to na 60% práce a 40% domácí práce - za loňský rok jsme měli volné 3 víkendy jako rodina a o samotě bohužel nikdy 🙂
Mit nejakdy denni cil - proste ukol, ktery si dam a musim splnit, potom starost o deti, knizka, peceni sladkeho, jezeni sladkeho, pokec s kamoskou, nakupovani .-)))
největší radost mně udělá moje dcerka, která mně řekne, že mně má ráda až do nebe ❤
Cvičení, běh, pletení.
Písničky a pohyb venku
Určitě pobyt venku, nějaká fyzická aktivita. Pak dobré jídlo. Komunikace, a objímání. Neustále pusinkuju a mazlim svoje dítě a manžela a fakt cítím přival pozitivity.
1. Nejvíce a nejčastěji dcera.
2. V poslední době i cvičení doma - jóga. Úplně mě to nabíjí. Cvičím dle YouTube. 🙂
3. Pak samozřejmě vycházky s dcerou do přírody, do lesa, k řece, na hřiště...
4. A ještě jedna věc, která mě nabíjí - šálek kakaa / Granka. 🙂
@nikoulinka A jak potom zjišťuješ, kam až se Tvé kamínky dostaly? No je to neskutečně zajímavé! 😀
@denisa_medaprex jooo, když právě kamínek najde někdo, kdo to zná, vyfotí jej, vloží do skupiny a označí PSČ (autor kamínků jej píše na zadní stranu), a ty sleduješ 😂 A když máš štěstí, tak tvůj kamínek třeba takhle najde i 10 lidí a postupně jej posunují dál a dál, a nebo se ti třeba taky vrátí do tvého města zpět 😂
pohyb ideálně venku a hudba. welness, cestování, chvíli klid od dětí..
@denisa_medaprex Mě spánek, jinak já jsem klidas a každá drobnost pro radost