Co vám vždycky zvedne náladu?

denisa_medaprex
Moderátor
26. říj 2020

Hezké odpoledne, holky! Chtěla jsem si mezi Vámi udělat takový průzkum 🙂 Co vám vždycky zaručeně zvedne náladu? 🍀 A jaký máte recept na psychickou pohodu i v současné době, která se za pozitivní rozhodně nedá označit 😔

jjasmina
26. říj 2020

@denisa_medaprex Mě spánek, jinak já jsem klidas a každá drobnost pro radost

barmil
26. říj 2020

@denisa_medaprex sport, pohyb venku, hecnout se, dlouhá prochazka s kocarkem, běh, plavání. Dobrý kafe, oblíbený seriál. Online pokec s rodinou, udělat si doma hezkou výzdobu, ted podzimní, pomazlit se s detma, pustit si večer film.
Každý se může snažit, aby jeho den byl co nejlepší a nenechat si zkazit náladu. Zprávy pouštím jednou denně, raději si prectu Forbes nebo knizku.

nikoulinka
26. říj 2020

Mě teď chytlo kaminkovani. Po večerech maluju (nejsem žádný malíř, ale houslový klíč ještě zvládnu 😂). Druhý den roznasim a koukám, zda nějaký i objevim. Donutí to chodit do přírody a u malování je to pořádný relax u kávy například 🙂

te_reza
26. říj 2020

Dobré jídlo 😂😂😂

kamino
26. říj 2020

Mě by zvedl náladu víkend sama doma🙂 Postel, kniha, televize, vana, relax -- to už jsem nekolik let nezažila 🙂

makovice88
26. říj 2020

@nikoulinka Mam to stejne! Vecer maluji, druhy den roznasim..😊

kristimal
26. říj 2020

Víkend, něco dobrého navařit, podívat se na hezký film 🙂

nikoulinka
26. říj 2020

@makovice88 ten kdo to vymyslel, tak fakt smekam. Donutí to chodit ven a nesedet jen doma u TV. 😂 A zabavit se u toho zabere klidně i hodiny. 😅

denisa_medaprex
autorModerátor
26. říj 2020

@jjasmina To je skvělé, radovat se z maličkostí 🙏

denisa_medaprex
autorModerátor
26. říj 2020

@barmil Super přístup 👏 👏 👏

denisa_medaprex
autorModerátor
26. říj 2020

@te_reza No jasně! 🥑🍕

denisa_medaprex
autorModerátor
26. říj 2020

@kamino :-ú Ale zase máš jiné radosti, které Ti ten víkend o samotě znemožňují, ne? 🙂

denisa_medaprex
autorModerátor
26. říj 2020

@kristimal Máš tip na nějaký hezký film? V poslední době bych tak ráda na něco koukla, ale nějak vůbec nevím na co, takže jsem o víkendu skončila opětovně u Harryho Pottera 😀

ahyt
26. říj 2020

Vnoucata- 3 vnucky a 1 vnoucek.Jinak samej stres,jsem PL.Ale bude lip, musi,nebojte 🙏🍀

denisa_medaprex
autorModerátor
26. říj 2020

@nikoulinka Tak teď se přiznám, že jsem si musela vygooglovat, co to to kamínkování je 🙂 Vůbec jsem to neznala, ale působí to na mě jako super relax! Jaké motivy nejčastěji maluješ?

denisa_medaprex
autorModerátor
26. říj 2020

@ahyt Ano, nemůže se to přece pořád horšit 🍀👍🍀

ahyt
26. říj 2020

@denisa_medaprex jasne,musime tomu verit,v ordinaci se denne setkavame s covid pozitivnimi/ vetsinou po telefonu/ párkrát i osobne/ jsem PL a mame respirator/ a opravdu většinou lehkej prubeh a 2 umrti/ jiz predtim zavazne nemoci/, manzel je hrudni chirurg, maji hodne covidu, ale taky prevazne s predchozimi nemocemi a stari.Zazila jsem v 90 letech závažnou chřipk.epidemii a to byl masakr.Je potreba dodrzovat, co je potreba, ale nepanikarit.Bohuzel nasi představitelé nam davaji spatnej priklad at se pak nedivej moralce rady lidi.

nikoulinka
26. říj 2020

@denisa_medaprex já taky googlila, jak jsem našla první kámen, abych věděla, o co vůbec jde 😅 Každopádně je super i sledovat, kam až se kamínek dostane. Pár jich mám už přes 1/2 republiky pryc 😂 A ja, protože nejsem žádný extra malíř, tak vždy jen nějaké drobnosti. Srdíčka, houslový klíč, nebo jen tak nějaké čáry sem a tam. Občas akorát kouknu na Pinterest, jeslti tam není něco stupidní ho 😂 Ale dobře se dá inspirovat i přímo v té skupine na sledování kamínků na FB (jmenuje se přímo Kamínky).

denny27
26. říj 2020

Procházky, dobré jídlo, hudba, spánek a relax ve vaně.
Pusť si hudbu a hlavně nečti zprávy o Coronaviru... Věř, že ti bude dobře 😊😊

gracinka7
26. říj 2020

Dřív to byla jízda na koni, co jsem starší, tak orgasmus 😁 Občas pomůže i pokec s kamarádkou.

kamino
26. říj 2020

@denisa_medaprex No je to na 60% práce a 40% domácí práce - za loňský rok jsme měli volné 3 víkendy jako rodina a o samotě bohužel nikdy 🙂

drzticka81
26. říj 2020

Mit nejakdy denni cil - proste ukol, ktery si dam a musim splnit, potom starost o deti, knizka, peceni sladkeho, jezeni sladkeho, pokec s kamoskou, nakupovani .-)))

herbinaaa
26. říj 2020

největší radost mně udělá moje dcerka, která mně řekne, že mně má ráda až do nebe ❤

aklin
26. říj 2020

Cvičení, běh, pletení.

lachtanice86
26. říj 2020

Písničky a pohyb venku

95newmommy2020
26. říj 2020

Určitě pobyt venku, nějaká fyzická aktivita. Pak dobré jídlo. Komunikace, a objímání. Neustále pusinkuju a mazlim svoje dítě a manžela a fakt cítím přival pozitivity.

daisymaminka
26. říj 2020

1. Nejvíce a nejčastěji dcera.
2. V poslední době i cvičení doma - jóga. Úplně mě to nabíjí. Cvičím dle YouTube. 🙂
3. Pak samozřejmě vycházky s dcerou do přírody, do lesa, k řece, na hřiště...
4. A ještě jedna věc, která mě nabíjí - šálek kakaa / Granka. 🙂

denisa_medaprex
autorModerátor
26. říj 2020

@nikoulinka A jak potom zjišťuješ, kam až se Tvé kamínky dostaly? No je to neskutečně zajímavé! 😀

nikoulinka
26. říj 2020

@denisa_medaprex jooo, když právě kamínek najde někdo, kdo to zná, vyfotí jej, vloží do skupiny a označí PSČ (autor kamínků jej píše na zadní stranu), a ty sleduješ 😂 A když máš štěstí, tak tvůj kamínek třeba takhle najde i 10 lidí a postupně jej posunují dál a dál, a nebo se ti třeba taky vrátí do tvého města zpět 😂

kometkak
26. říj 2020

pohyb ideálně venku a hudba. welness, cestování, chvíli klid od dětí..