Čerstvý vzduch, nádherná príroda, turistika, množstvo pohodových ľudí, ktorých len tak stretnete a vždy sa s úctou pozdravia. Aj o tom je dovolenka vo Vysokých Tatrách. Cez deň turistika a večer pohoda pri bazéne, dali by ste si povedať?
Posielame zostrih letnej rodinnej dovolenky v našom Atrium High Tatras od našich verných klientov (autor „akčných“ rodinných záberov - Andrej z Trnavy).
https://www.youtube.com/watch?v=i9SgF5mkN9gTatry jsou nádherné v každém období. Pamatuji si, jak jsme 4roky zpátky byli v červnu. Kolem cest kvetly takové modré šištice, modrá obloha, panorama hor... Letos se chystáme za měsíc a věřím, že i koncem června. Tatry jsou naše srdcovka..jen by tu dálnici už mohli dodělat, ať je tam rychleji🙂))
Vysoke Tatry miluju. Kdyz jsem byla mala, jezdili jsme tam na mesic kazde leto. S manzelem jsme tam byli za poslednich 7 let dvakrat, jednou v lete a jednou v zime. Bohuzel musim rict, ze to pro me bylo zklamani. Na muj vkus vsude az moc lidi, sluzby (ubytovani, stravovani, lyzarske arealy...) mizerne, ale predrazene.
Tatry jsou krásné. O tom žádná. Doufám, že se tam brzy zase podíváme 😍! Už se vidím jak zničena po celodenním chození ležím v bazénu jak vorvaň 😂. Určitě bych si dala říct 😉.
Posledních 5 let jezdíme do Tater na dovolenou bez dětí, děláme celodenní túry až do úplného zničení 😀 Je tam krásně. Chodíme na náročnější túry, kde je míň lidí, i tak je jich hodně a na těch lehčích jsou davy.
Jezdili jsme kazdy rok a az prcek aspon trosku povyroste pojedeme zas 😊
Ano byli jsme s manzelem dva roky po sobe, 2012 a 2013 🙂 milujeme to tam, je to nadhera.
Já jsem ještě nebyla, přítel o Tatrách básní pořád - chodívali jako rodina pravidelně když byl malý kluk.
@patricia_trinity Tak z toho videa mám husí kůži 🙂 Bomba 🙂 Nikdy jsme v Tatrách nebyli a zcela upřímně nejsme ani horské typy (jsme lenoši 🙂) a přesto mě to strašně láká a věřím, že na jaře/v létě se do Tater podíváme. Nutně musíme poznat poslední partu maskotů Skalka a Ozvenku, protože Skalko je idol našeho staršího syna 🙂 A taky Nutně musíme poznat Tatry 🙂
Do Tater jezdím od svých cca 3 let. Jezdili jsme tam s bráchou a mámou (žili jsme jen s mamkou) téměř každé prázdniny na 3 týdny. Bydleli jsme vždy v soukromí u stále stejných lidí ve Ždiaru v Belianských Tatrácha nyní se k nim vracíme s dětmi. Tatry jsou moje srdcová záležitost 🙂
Vzdycky jsem se chtela podivat do Tater,moje babicka tam byla nekolikrat a rikala ze vetsi nadheru nevidela,a co rekne babicka to plati 😊
Tatry mi tak chybí.... už aby ty děti vyrostly a my mohli s manželem zase drandit po horách. Pořád sme ještě nezvládli Baranní rohy v zimě, Dračí štít v létě a spoustu dalších....a Roháče s Térynou sou naše srdcovka vždy 🙂
Nikdy jsem na Slovensku nebyla, moc ráda bych se podívala do Tater. Spíše v létě než v zimě🙂
Byli... V Roháčích... Úplně první společná dovolená, za svobodna... Na to se vzpomíná...
Musím priznať, že v Tatrách som bola len raz a to v škole v prírode zo ZŠ a to už je dosť dávno... Bola by to skvelá dovolenka!
Nádhera. Přiznám se, že jsem celkově na Slovensku nikdy nebyla. Ale taková dovča by mě lákala. Sice nejsem vyloženě horská turistka, ale v Tatrách musí být nádherně. Věřím, že tam jednou vyrazíme. Hlavně až dcera trochu povyroste. Zatím jí jsou 2 a s kočárem by to ještě asi nebylo ono 🙂
Ani my jsme na Slovensku nikdy nebyli, do Tater bych moc ráda až děti trošku povyrostou. Musí tam být nádherně.
V Tatrách je moc krásně. Každý rok jsem k Vám jezdila s rodiči a byla to paráda. Nyní mám své vlastní děti a až trošku povyrostou, tak bych se zase k Vám chtěla podívat. Moc krásná příroda a ty výhledy.
Milujeme hory a Tatry jsou naše srdcovka. Byla to naše první velká dovolená s manželem a posléze jsme se tam vrátili s prvním synem. A určitě to nebylo naposledy 🙂
Milujeme Tatry. Jezdíme 2x ročně, v září a lednu, převážně do Tatranské Lomnice. Pokaždé odjíždíme s brečícími dětmi, které se tam chtějí přestěhovat 🙂
Krásný den přeji, miluji hory a minulý rok se mi splnil sen a dostala jsem se do Tater. Byla to pro mě jedna z nejkrásnějších dovolených. Na Slovensko se ráda vracím.
byla jsem. do tater jsme jezdivali v zimě,jako mladá jsem objevila krásu hor v létě a to už se prostě člověka nepustí. tatry jsou nádherný. byli jsme tedy pouze ve vysokých. a byla to krása. . az tedy na vystup na
Rysy. to byla fronta na vrchol a fronta z vrcholu...a celá ta fronta mluvila polsky 😂
S dětma jsme se zatím pořád drželi v Čr, ale už jsou větší a větší, takže pomau by to něco chtělo. Já v Tatrách jetě nebyla ( ostuda) a to jsem bydlívala kousek od hranic. Turistika tam je určitě nádherná, tak snad někdy.
Ještě jsme k Vám nezavítali. Ale jak to tak vidím, měli bychom to dohnat. Máte to tam moc krásné! 🙂 Miluji přírodu a chtěla bych tuto svou radost sdílet i se svou rodinkou. 🙂 🙂
Tatry jsou krásné, ale v létě bych tam nejela ani za zlaté prase. Na těch nejvíce exponovaných trasách je lidí více jak na Václaváku, ceny mnohdy vyšší než v Alpách atd atd. Opravdu se nedá čekat, že se budete sami kochat výhledy a bude to romatika. Ale když si člověk vybere jiný termín a méně známé trasy, tak je to úžasný zážitek!!!!!!
Jezdila jsem tam často za kamarádkou, která tam bydlí.. bohužel jak šel čas a rodily se děti, už na to nebyl prostor.. Každopádně je tam překrásně ať už v létě nebo zimě. A pro nás Ostraváky i neuvěřielně čistý vzduch😉
@patricia_trinity Byla jsem 1* a krasa.Poradte,kam zajit se 3-letyma detma.
@mykolaapsi : a tip na ubytování? Babyfrinedly, máme děti 6 a 4
To je krása!