Dobré poledne,
já vím, že dnes chystáte vaše výtvory do soutěže, ale venku je tak krásně🙂.
V Praze nám sněží a je bílo❄❄.
Půjdete s dětmi ven? Milujete zimní procházky za doprovodu sněhových vloček?
Já myslím, že pro nějakou větvičku ze stromečku byste mohli zajít. Co myslíte?
A posílejte nám všechno, co chystáte pro Mikuláše - těšíme se.
Míša
@jaja01k jééééé, kluci si to tedy parádně užívají. Zdravíme 😍
Ja ano, ale dcerka ne, nastesti se jeste vleze do kocarku, tak ji poradne zabalim a tu hodku az hodku a pul ji venku udrzim. Bobovat ji taky bavi max pul hodinky, mno co se da delat, snad se to zlepsi az bude starsi...
Ja vyrůstala na horach takže sníh miluji a moc mě mrzí že tady u nás ve meste moc snehu nikdy není . Takže když už konečne napadne tak s malou blbneme ve snehu dokud mužeme 🙂
Milujeme zimní procházky a s dětmi je to o to kouzelnější... Zrovna dneska vyrážíme po školce na odpolední procházku zasněženými uličkami 😇
Náš malej do školky ještě nechodí takže vyrážíme na zahradu v průměru 2x denně (dopoledne a po spaní odpoledne). Už tady máme celkem dost sněhu tak v něm taky řádíme. Ale malej je cimprlich, rukavice nechce, ale jak se dotkne sněhu je řev protože to studí. K Mikuláši dostane dobroty, sušený ovoce, čerstvý ovoce, od babičky nějaký ten jogurt, přesnídávky. A podle toho co předvádí poslední dny i nějakou malou bramboru.
Já ještě moc posoudit nemohu jestli se malé procházky líbí, je to ještě prcek 🙂, ale v kočárku nic nenamítá, tak se jí to asi líbí a jsem ráda, já procházky miluji, ať v létě nebo v zimě 🙂, v zimě když je sníh, tak je to paráda 😍
U nás už je parádní Ladovská zima. Sníh se nám tu v Krkonoších drží a my letos oslavíme Mikuláše i Vánoce prvně ve 4 :D protože jako člena rodiny počítám i psa. Malému je 9 měsíců, takže Vánoce už bude vnímat. Ven chodíme za každého počasí, i když včera mrzlo až praštilo, nenechali jsme si jako rodina ujít tradici rozsvěcení vánočního stromu u nás na náměstí. Prcek se smál, broukal si a moc se mu to líbilo.
@popelucha moc zdravíme a tu zimu vám zavidím, tedy hlavně hodně sněhu, v Praze bylo bílo, ted je spíše mokro🙂. Malého moc zdravíme. Míša
@misa_fisherprice děkujeme a zdravíme do Matičky Prahy ;) je u nás cca 10 cm, ale připadává, ani Snězka od domu není vidět, je v mracích ;)
@sitemaka ten je krásný, jste šikulové. Hezký adventní čas a těším se na vaše výtvory pro Mikuláše. Míša
Milujeme prochazky v zime 🙂, Kubik je uplny snehomyl 😀, koulujeme se, chystame se postavit snehulaka, az ten snih nebude tak zmrzly, tak to mame alespon na okne jako vyzdobu 🙂. male mu na mikulase chystam balicek, kde bude mit ovoce jako mandarinku, jablicko, banan a kiwi, to on ma rad a nejaky ten bombonek, kdyz je tak hodny 🙂😍
My už se nemůžeme dočkat až bude sníh a budeme stavět sněhuláky a bobovat
U nás dnes také parádně sněžilo, během chvilinky z nás byli sněhuláci 🙂
No jo,Vojta ten snih skoro nezna a Eliska nijak extra tady od nas taky ne,tady porad leje 😏Takze budem jezdit kousek od nas na Bozi dar aby deti vubec vedely co to je snih chudaci
Hmm, tak asi jak kde v Praze.. my jsme letos sníh jeste neviděli, uz tyden akorát porad leje...
Zimní procházky milujeme, ale letos jsme si je ještě neužili. Chybí nám k tomu ten sníh, tak snad i u nás brzo napadne.
@denitek malá svítí jako měsiček🙂. Tatínek ví . Zdravíme k Vám! Míša
Jee holky, tak hura na vysocinu tady uz je 40 cm 😅
@denitek v Praze prší🌧, ale nevadí, nám to náladu nepokazí! Jdeme si hrát, soutěžit a povídat🐱🐭... Ale sníh vám závidíme, ale i přejeme. Hezký den.
@evulineek teda, tam se bude Mikulášovi líbit.... moc hezké to máte a všechny zdravíme a těšíme se, že s námi budete soutěžit a užívat si dny s Fisher Price. Hezkého Mikuláše. Míša
@anetka1701 tak tohle je sen moji dcery🙂. Také jezdí na koni a strašně si přeje sníh a vyjížďku do lesa ...asi se zasnila nad Popelkou😍😇. Zdravíme i k vám a hezkého Mikuláše. Míša
@misa_fisherprice uz se tesime a pastelky brousime 😊 dneska mam zas kreativni střevo 😅 a déšť tedy nezavidim 😓 ale snad dorazi bila nadilka brzy i k vam 😊
@misa_fisherprice takhle nějak? :D To je fotka z doby kdy jsem byla mladší a bezdětná :D To byl čas na lítání po lese ve sněhu :D Tedka tak ty boby a když konečně jdem do lesa, na moje koně se vydrásají děti a já mám smůlu :D
Bydlím kousek za Plzní a tady také sněží - krása, mám zimu moc ráda. Ale je dobré se na ni dobře obléct, ne jako já dneska dopoledne venku! Mrzla jsem hrozně!