Sněží a sněží....Máte rádi zimní procházky s vašimi dětmi?

misa_fisherprice
4. pro 2017

Dobré poledne,

já vím, že dnes chystáte vaše výtvory do soutěže, ale venku je tak krásně🙂.

V Praze nám sněží a je bílo❄❄.
Půjdete s dětmi ven? Milujete zimní procházky za doprovodu sněhových vloček?

Já myslím, že pro nějakou větvičku ze stromečku byste mohli zajít. Co myslíte?

A posílejte nám všechno, co chystáte pro Mikuláše - těšíme se.
Míša

luonnatar
4. pro 2017

Bydlím kousek za Plzní a tady také sněží - krása, mám zimu moc ráda. Ale je dobré se na ni dobře obléct, ne jako já dneska dopoledne venku! Mrzla jsem hrozně!

jaja01k
4. pro 2017

Zimní procházky milujeme 🙂

misa_fisherprice
autor
4. pro 2017

@jaja01k jééééé, kluci si to tedy parádně užívají. Zdravíme 😍

bylinka36
4. pro 2017

Ja ano, ale dcerka ne, nastesti se jeste vleze do kocarku, tak ji poradne zabalim a tu hodku az hodku a pul ji venku udrzim. Bobovat ji taky bavi max pul hodinky, mno co se da delat, snad se to zlepsi az bude starsi...

matty.
4. pro 2017

Ja vyrůstala na horach takže sníh miluji a moc mě mrzí že tady u nás ve meste moc snehu nikdy není . Takže když už konečne napadne tak s malou blbneme ve snehu dokud mužeme 🙂

beruszka82
4. pro 2017

Milujeme zimní procházky a s dětmi je to o to kouzelnější... Zrovna dneska vyrážíme po školce na odpolední procházku zasněženými uličkami 😇

yelowangel
4. pro 2017

Náš malej do školky ještě nechodí takže vyrážíme na zahradu v průměru 2x denně (dopoledne a po spaní odpoledne). Už tady máme celkem dost sněhu tak v něm taky řádíme. Ale malej je cimprlich, rukavice nechce, ale jak se dotkne sněhu je řev protože to studí. K Mikuláši dostane dobroty, sušený ovoce, čerstvý ovoce, od babičky nějaký ten jogurt, přesnídávky. A podle toho co předvádí poslední dny i nějakou malou bramboru.

stuplakova
4. pro 2017

Já ještě moc posoudit nemohu jestli se malé procházky líbí, je to ještě prcek 🙂, ale v kočárku nic nenamítá, tak se jí to asi líbí a jsem ráda, já procházky miluji, ať v létě nebo v zimě 🙂, v zimě když je sníh, tak je to paráda 😍

popelucha
4. pro 2017

U nás už je parádní Ladovská zima. Sníh se nám tu v Krkonoších drží a my letos oslavíme Mikuláše i Vánoce prvně ve 4 :D protože jako člena rodiny počítám i psa. Malému je 9 měsíců, takže Vánoce už bude vnímat. Ven chodíme za každého počasí, i když včera mrzlo až praštilo, nenechali jsme si jako rodina ujít tradici rozsvěcení vánočního stromu u nás na náměstí. Prcek se smál, broukal si a moc se mu to líbilo.

misa_fisherprice
autor
4. pro 2017

@popelucha moc zdravíme a tu zimu vám zavidím, tedy hlavně hodně sněhu, v Praze bylo bílo, ted je spíše mokro🙂. Malého moc zdravíme. Míša

popelucha
4. pro 2017

@misa_fisherprice děkujeme a zdravíme do Matičky Prahy ;) je u nás cca 10 cm, ale připadává, ani Snězka od domu není vidět, je v mracích ;)

sitemaka
4. pro 2017

na procházce v lese pro větvičky jsme byli včera a vytvořily si stromeček ke dveřím 🙂

misa_fisherprice
autor
4. pro 2017

@sitemaka ten je krásný, jste šikulové. Hezký adventní čas a těším se na vaše výtvory pro Mikuláše. Míša

janawaes
4. pro 2017

Milujeme prochazky v zime 🙂, Kubik je uplny snehomyl 😀, koulujeme se, chystame se postavit snehulaka, az ten snih nebude tak zmrzly, tak to mame alespon na okne jako vyzdobu 🙂. male mu na mikulase chystam balicek, kde bude mit ovoce jako mandarinku, jablicko, banan a kiwi, to on ma rad a nejaky ten bombonek, kdyz je tak hodny 🙂😍

kat295
4. pro 2017

U nas dneska nesnezi 🙂 na prochazky chodime kazdy den, pokud neni extremne skarede pocasi

qintus
4. pro 2017

My už se nemůžeme dočkat až bude sníh a budeme stavět sněhuláky a bobovat

nikolettab
4. pro 2017

U nás dnes také parádně sněžilo, během chvilinky z nás byli sněhuláci 🙂

denitek
5. pro 2017

U nas chumeli a drive se stmiva takze tatinek vymyslel tyto reflexni prvky a zazadu na malou nacvakavame blikcku na kolo 😅

makynaeliska
5. pro 2017

No jo,Vojta ten snih skoro nezna a Eliska nijak extra tady od nas taky ne,tady porad leje 😏Takze budem jezdit kousek od nas na Bozi dar aby deti vubec vedely co to je snih chudaci

dmiska
5. pro 2017

Hmm, tak asi jak kde v Praze.. my jsme letos sníh jeste neviděli, uz tyden akorát porad leje...

pmikesova
5. pro 2017

Zimní procházky milujeme, ale letos jsme si je ještě neužili. Chybí nám k tomu ten sníh, tak snad i u nás brzo napadne.

misa_fisherprice
autor
5. pro 2017

@denitek malá svítí jako měsiček🙂. Tatínek ví . Zdravíme k Vám! Míša

denitek
5. pro 2017

Jee holky, tak hura na vysocinu tady uz je 40 cm 😅

misa_fisherprice
autor
5. pro 2017

@denitek v Praze prší🌧, ale nevadí, nám to náladu nepokazí! Jdeme si hrát, soutěžit a povídat🐱🐭... Ale sníh vám závidíme, ale i přejeme. Hezký den.

evulineek
5. pro 2017

My bydlíme na kopci a sníh se udržel ikdyž ve zvytku města už je spíše břečka a tak toho využíváme co to de, manžel si vzal na den dovču a dcerka je "za školkou" a ještě mi natrhali větvičky abych mohla tvořit 🙂 kéž by sníh vydržel až do Vánoc jako loni 🙂

anetka1701
5. pro 2017

Když už sníh napadne, tak jsme nejraději u koní :D Momentálně u nás prší...A je hnusně :( Ledovej déšt, kaluže a bahno :D Závidím sníh...

misa_fisherprice
autor
5. pro 2017

@evulineek teda, tam se bude Mikulášovi líbit.... moc hezké to máte a všechny zdravíme a těšíme se, že s námi budete soutěžit a užívat si dny s Fisher Price. Hezkého Mikuláše. Míša

misa_fisherprice
autor
5. pro 2017

@anetka1701 tak tohle je sen moji dcery🙂. Také jezdí na koni a strašně si přeje sníh a vyjížďku do lesa ...asi se zasnila nad Popelkou😍😇. Zdravíme i k vám a hezkého Mikuláše. Míša

denitek
5. pro 2017

@misa_fisherprice uz se tesime a pastelky brousime 😊 dneska mam zas kreativni střevo 😅 a déšť tedy nezavidim 😓 ale snad dorazi bila nadilka brzy i k vam 😊

anetka1701
5. pro 2017

@misa_fisherprice takhle nějak? :D To je fotka z doby kdy jsem byla mladší a bezdětná :D To byl čas na lítání po lese ve sněhu :D Tedka tak ty boby a když konečně jdem do lesa, na moje koně se vydrásají děti a já mám smůlu :D