Ahoj všichni,prosím prosím,hledám pomoc nejlepe fotky kdo ma stejny nebo podobny problem :(
Ryha mezi pulkama
Moje mala ma od narození. Dr říkala ze je to čistě estetický problém 🙂
muzu sem? evim zda je to uzavrena dizkutze
Ja myslím ze můžete..
@lucyer prosim te, hlavne nedavej fotky zadku sveho ditete na net.. Chce to trochu myslet..
Pokud ma v poradku stavbu tela (stejne dlouhe nohy, kdyz stoji, nema vykrivenou panev, nema krive zada, atd.), tak je to jenom esteticka chybka a pravda je, ze by me ani nenapadlo sledovat, zda ma me dite nejakou ryhu nad zadeckem, nebo zda ji mam ja, nebo kdokoliv jiny.. Pokud se ti nelibi odpoved tve dr., tak bez s ditetem na ortopedii, zda ma ok vyse popsane. Pokud ano, neres to.. Co je na tom tak sileneho, ze to stale resis? Tomu trochu nerozumim..
dala jsem ji ?nedala,nevim ze tohle porad nekdo komentuje,snad je to dizkuze a clovek chce informace,to je takovy problem?
@lucyer Můžeš mi prosím klidně nějak jednoduše vysvětlit, k čemu ti budou fotky cizích rýh nad zadkem? Píšeš že chceš informace - jakou informaci z těch fotek vyčteš?
Me o zadky vazne nejde..jen jestli to ma nekdo stejne.vadi ti to asi hodne ze
@lucyer To odpovídáš mně? Mně to nevadí, já to nechápu. Vyšlo by to nastejno kdyby šlo o rýhu nad okem, o pupínek.... ostatní ti píšou zkušenosti, rady co máš dělat a podle toho co jsem vyčetla ze všech tvejch příspěvků tě zajímaj fotky. Takže jo, přiznávám že si tu klepu na čelo.
Fotky me zajima jen z duvodu zda to je stejne...Tak se prosim te neklepej,bud rada ze zadny takovy problem nemas,a nemusis to komentovat .... Nejsem pedofil,jsem matka ktera ma strach :/
@lucyer jestli mas strach, bez k doktorovi.. Jak jsem vyse psala, pokud ma v poradku stavbu kostry, je to jenom kosmeticka vada, jestli se to vubec da nazvat vadou.. Stejne ti nijak jinak nikdo tady neporadi, takze kdyz se ti to nezda, bez k dr. znova, nebo bez k jinemu doktorovi..
Ty sice nejses pedofil, ale ver tomu, ze se tady urcite nejaky nachazi a vseobecne na nete je ich kvantum.. Takze davat na net fotky nahateho zadku ditete, dokonce v predklonu, tak to je jak delane pro pedofila..
Holky, co vas tak pohorsuje na tom, ze hleda informace a chce vedet, jak to vypada u druhych. Ja to uplne chapu. Nikdo nerika, ze ty fotku musi vylepit sem, muzou si je prohodit mailem. Zrivna tento tyden jsem si vymenovala po mailu fotky deti s hemangiomem s jednou pani odtud. Neco rekne doktor, neco lidis osobni zkusenosti. Kdyz nevite nic a slysite tisic nazoru, kazda osobni zkusenost se pocita.
Doktorce jsme to ukazala a rekla ze to nemam resit.... Chapu ze tady jsou pedofilove,ja chtela dizkuzi uzavrit..Holky,ja se tady nechci hadat,jen jsem chtela ujisteni,vim ze to treba prehanim,ale proste mam strach,jsou matky ktere resi vse a matky kterym je to jedno..
@nov777 ne, ale vadi mi, kdyz se nekdo dokolecka pta, na trech ruznych mistech minimalne.. dostane odpoved a pta se dal.. da fotky, ty ji vymazou, tak je da znova.. Dostala nejlepsi radu a to, at jde k jinemu dr. Ne, bude se ptat zas.. A ano, vadi mi, ze nekdo dava na web nahate fotky deti, budes se divit.. Stejne tak mi vadi, kdyz lidi ohrozuji sve deti jakkoliv jinak..
@evaviki Poslys, nechci se opakovat, ale ja taky tehdy kvuli tomu hemangiomu zalozila jednu diskuzi, info a reakce nic moc, tak jsem toho hledani nechala. O pul roku pozdeji jsem na netu omylem nasla reseni, mela jsem hledat dal. Ale pokud si tady potrebujes nekomu ponadavat, tak pokracuj, no co uz.
Vyfot ty a povim zdali mame take