Kdy rehabilitovat s 6týdenním miminkem?

veronika8855
15. kvě 2019

Ahoj maminky. S malou jsme byly dnes poprvé na rehabilitaci (byla koncem panevnim a o měsíc dřív) a nevím si rady... Kojim cca co 1-2,5h a jí tak 5-10 minut. Pak únavou usne. Má otázka zní: kdy s ní cvičit?nesmíme cvičit po jídle (mě připadne,že ji furt) a musíme tak minimálně 5x denně... prosím poraďte jak si to zorganizovat. Díky

hermij
15. kvě 2019

Před jídlem bude asi vaše jediná šance. Pokud Vojtíte, krásně ji kojením zase uklidníte a usne 🙂 Příp. můžete zkusit zavolat na rehabku, kde jste byli, a zeptat se. Hlavně cvičit na vyhraněném místě - ne tam, kde přebalujete, ne tam, kde kojíte, ... to jistě říkali 🙂 Přeji hodně odvahy, takové intenzivní cvičení s miminkem je náročné, ale stojí to za to. Hlavně začínáte skutečně brzy (respektive včas), což je dobře.

veronika8855
autor
15. kvě 2019

@hermij o místě nic neříkali. Dobré vědět ☺ před kojením se steká hlady. No musím to všecho vyzkoušet. Děkuji moc 😚

jannym
15. kvě 2019

To s tím místem nám taktéž kladla terapeutka na srdce, dcerka měla naštěstí větší pauzy mezi jídla tak se nám to vedlo lépe plánovat, ale i tak to byla dost honka, ale ty výsledky za těch par měsíců stresu staly...držím palečky

cinam
15. kvě 2019

Tak půl hodiny po jídle už by to mělo být ok. Ale jako 5x je hodně. Já osobně jsem to prostě nestíhala. Malej taky často pil a pořád řval tak jsem čekala na vhodnou chvíli a vyšlo to tak 2-3x za den

hezz17
16. kvě 2019

Mě pila dcera tak po 2, max 3 hodinách a kojení trvalo hodinu. Po kojení spala, před kojenim byla hlasová a nervózní. Taky jsme měli cvičit 5x denne (KP, predilekce hlavicky), ale to prostě nešlo. Chodili jsme do roka, respektive do doby než chodila na rehabilitace a dobrý 🙂

martiina_k
16. kvě 2019

My to s cvičením z počátku taky obtížně plánovali... cvičili jsme od pátého týdne... někdy jsme to zvládli jen třikrát, ale náš prcek byl narozen v termínu, jen měl hlavičku stočenou na jednu stranu a já to chtěla řešit dřív, než by bylo pozdě. No a ve třech měsících jsme prakticky končili se cvičením ... vyřadili nás v půl roce, ale už nám od toho třetího měsíce ani nedávali cviky... Co nám pomohlo - když zabraly Bio gaia kapky (nevím teď jestli jsem to napsala dobře). Když zabraly, tak jsem zjistila, kolik času vlastně máme, protože malý nebrečí bolestí bříška 🙂 a pak už se čas na cvičení našel dobře 🙂 Předtím jen brečel nebo jedl nebo spal 🙂