mam syna 4 a má astma má někdo stim skušenost.
Kamarádka má syna s astmatem, normálně chodí do školky, bez problémů. Roky jsem jezdila jako vedoucí na tábory, i tam jsme běžně měli astmatiky. Jen je dobré mít léky dvakrát a hlavně ventolin nechat přímo ve školce!
Můj syn pro změnu trpí na febrilní křeče, ve školce jsem nechala papír od dětské dr.+diazepam, a nebyl s tím problém.
@ssaara tak mojemu synovi to právě propuklo ve školce loni tak jsme ho museli odhlásit a letos to chcem skusit znovu. měl od té doby jen jeden záchvat každý den má dejchatko a erius sirup. mě doktorka řikala že má dělat všechno jako zdravé dítě tak jsem zvědavá jak to letos dopadne, hlavě ten ventilin musí mít sebou.
Ahoj mám syna 3roky a teď začal do školky má atop.ekzém a alergii na psa a roztoče po dvou dnech ve školce má zas v noci problémy s dýcháním plný ucpaný nos bereme jen zirtec alergička nas straší s astmatem a tím že ve školce bude víc nemocný a to astma prý bude mít větší šanci, tak nevím zda ho v té školce nechat nebo to radši odložit až na rok mám možnost hlídání, ale zas miluje společnost a po stránce společnosti dětí je spokojený tak opravdu nevím jak se zachovat
Moje nejstarší dcera má také astma. Bohužel má alergii na bakterie, takže jakmile se v její blízkosti objevil nějaký unudlanec, bylo zle. Školku jsme dotovali, ale moc tam nechodila. 1. a 2. třídu na ZŠ studovala dálkově 😕 Prostě byla pořád nemocná.... Hodně jí pomohly lázně Jeseník, kdo může, určitě toho využijte!!
Z mého pohledu ano, pokud je dítě zdravé, nemá kašel a není moc nemocné. Ale pokud je často marod, tak bych školku odhlásila. Dítko je stejně doma, zdravotně se trápí, snižuje si imunitu a akorát to stojí peníze.
Teď ve 14 letech je dcera v pohodě, nepotřebuje už žádné dejcháky, tancuje irské tance 😉
@hanaada dobrý den to je zajímavé co tu píšete taky se uchyluji k k alternativní medicíně teď malý zrovna dobírá bylinné kapky dr.jonaše tak uvidíme zatím jsme relativně v klidu děsím se spíš té zimy.Ale určitě by mě zajímalo co nabízíte když jste to ozkoušela teď mi nabídli aloe pak alveo tak alveo jsme zkoušeli s žádným výsledkem chci zkusit to aloe na kůži nám zabíralo tak ještě vnitřně.Tak jsme si pořídili rušičku geopatogenních zon no zkouším vše aby to bylo ok.email svachovaLenka@seznam.cz
Děkuji za důvěru, pokud má kdokoli zájem dozvědět se o našich bylinkách víc, nebojte se napsat, ráda poradím všem, kdo bude mít zájem email : anah.adamkova@seznam.cz Hanka
Mám přístup k úžasným bylinným preparátům sestaveným podle TČM, která se zaměřuje na harmonizaci organismu - to je základ všeho. Jedna ze zákaznic s astmatem mi před týdnem volala nadšená, celé dny tráví na zahradě - což dřív nemohla a po dvou měsících má hodnoty v pořádku a používá spejík už jen 1x denně a léky jí lekář odebral. Máme i zkušenosti, že astma zmizelo úplně.
Pokud to berete jako reklamu - je to váš postoj, já se snažím lidem s čistým svědomím pomáhat a to přírodní cestou.
Pokud vás cokoliv zajímá - napište mi.
Hezký pohodový den
Marcela 🙂
Syn má taky stma a letos nastoupí do školky. K tomu má ještě alergii na roztoče. Pediatrička nás straší častou nemocností,páč prý je u tohoto onemocnění trvale snížená imunita. Tak se trochu bojím. Ale uvidíme...