Podpis do IVF. Víte o někom?

broskef123
9. únor 2024

Dobrý den,
jsem single žena a toužím po dítěti. Sháním touto cestou muže, který by mi podepsal dokumenty v IVF centru, jako fiktivní partner. Nebude zapsán v rodném listě dítěte, v porodnici se také jméno neuvádí, není důvod se obávat, není jak ho dohledat zpětně. IVF centrum informaci porodnici ani matrice nepředává. Vědět to budeme jen my dva. Spermie budou od anonymního dárce. Není důvod se obávat placení alimentů, apod. o to mi opravdu nejde. Snad jsem situaci vysvětlila. Prosím ženy, pište pouze v případé, že znáte někoho, o kom víte, že by "daroval podpis", jinak váš názor není žádoucí. Děkuji😉

merope
9. únor 2024

To, že s tím podpisem v IVF centru jej následně můžeš zapsat do rodného listu již bez jeho souhlasu předpokládám víš. Takže ano, slibovat můžeš - ale dotyčný nebude mít vlastně nikdy jistotu, že to na něj nevytáhneš (paragraf 778 občanského zákoníku).

broskef123
autor
9. únor 2024

@merope Nechci vést tuhle diskuzi a ani se mi nechce reagovat, ale čemu nerozumíš na formulaci "nebude zapsán v rodném listu", která není časově omezena, netuším proč bych to dělala...Asi aby se cizí chlap staral o mý dítě? V systému platíš=máš nárok na péči o své dítě. Nejsem padlá na hlavu

j.a.n.i
9. únor 2024

@broskef123 Cemu nerozumis na tom, ze mu tva informace nikdy, nedava vůbec zadnou jistotu. Takže asi jsi padla na hlavu, když mas pocit, ze do toho nejaky muz jen tak pujde.

broskef123
autor
9. únor 2024

@j.a.n.i Já asi nepotřebuju znát tvůj názor. O tom kdo do čeho půjde ty nic nevíš a je to každého soukromá věc😉

hanka_12345
9. únor 2024

a proc se nenechas nejak nahodne oplodnit? Normalne bych sla na seznamku pokud bych uz byla zoufala , nechala se zbouchnout

broskef123
autor
9. únor 2024

@hanka_12345 Nemůžu, blbá genetika....

hanka_12345
9. únor 2024

@broskef123 jak to myslis?

broskef123
autor
9. únor 2024

@hanka_12345 Mam dědičnou genetickou vadu, resp. geny pro ní. Sama nemocná nejsem. Je šance potkat na diskotéce partnera, taky zdravého, ale se stejnou genetickou dispozicí a dítě by bylo skoro 100% těžce nemocné, nebo by nebylo vůbec. S bývalým partnerem to tak bylo...blbá náhoda....Takže potřebuju prověřeného dárce.

hanka_12345
9. únor 2024

@broskef123 jo takhle tak to me nenapadlo. a co nejaky kamarad??

broskef123
autor
9. únor 2024

@hanka_12345 Radši bych někoho cizího, koho nebudu potkávat, resp. koho už nikdy neuvidim😊

moudivlacek
9. únor 2024

@broskef123 jen bacha na to, platit nikdo nemusi a narok na dite mit muze (kdyby se ten fiktivni partner nahodou rozmyslel)

broskef123
autor
9. únor 2024

@moudivlacek Ani to sperma nebude jeho, proč by to dělal? To bych na něm mohla chtit alimenty...znovu...proč by to dělal....

broskef123
autor
9. únor 2024

@moudivlacek né, on se nerozmyslí a já nebudu nic chtít...win/win

moudivlacek
9. únor 2024

@broskef123 ok evidentne tomu rozumite nejvic zde z diskuze, tak si to udelejte dle sebe, neverim, ze do toho cizi chlap pujde, proc by to delal? znam z okoli pripady, ale to byli kamosi. Jistotu, ze si to on nerozmysli opravdu nemate, to je celkem naivni predstava, pokud by to bylo tak jednoduche, nehledala byste urcite na Modrem Koniku ;)

j.a.n.i
9. únor 2024

@moudivlacek Taky vidis tu frontu zájemců... Dobry den, ja jsem neplodny, sice za sebou nemam zadme vyšetření, ale určitě to vim a chci ivf s darcem, kde se mam podepsat? Tady. Dekuji a sbohem.

broskef123
autor
9. únor 2024

@moudivlacek Děkuju, že si to můžu udělat podle sebe. Modrý koník asi proto, že je tu spousta žen, co v pátek večer připomínkují něco, co se jich netýká, ale třeba tu bude i taková, jejíž partner by to udělal. Nějak se tu domluvíme😉

moudivlacek
9. únor 2024

@j.a.n.i tady to posledni dobou jede, jeden inteligent za druhym :D pry partner uzivatelky Konika, mam dost, na to nema cenu reagovat, bud se nekdo hodne nudi, dela pruzkum a nebo nema soudnost

broskef123
autor
9. únor 2024

@j.a.n.i No podle tvýho scénáře to určitě nebude, to vim jistě😀

kadla88
9. únor 2024

Držím ti palce. Ja už ve své praxi vyslechla spousty různých příběhů, jak si ženy pomohly k dítěti(i třeba lesby), takže nemožné to určitě není a věřím, že by ti někdo mohl vypomoct. Zkusila bych ale opravdu spíš v rámci tvé kamaradské bubliny, třeba by ti byl opravdu někdo ochotný pomoct. Nicméně pokud ne, nevím, zda hledáš na správném serveru, přecijen to tu čtou především ženy.

hanka_12345
9. únor 2024

@kadla88 chce ciziho

martinka_33
9. únor 2024

Nábídni za to odměnu a věřím, že seženeš. Za 100 litrů, gratis pochybuju 🤔

broskef123
autor
9. únor 2024

@kadla88 Děkuju za to držení palců

martinka_33
9. únor 2024

@broskef123 kdybys chtela normalni cestou, tak muj ex se neustale nabizi jako darce, ale pouze normalni cestou a strasne se divi ze ho zadna potencialni single matka nechce 😀 Přitom dela hezke a chytre deti (pokud teda nejsou hezke a chytre po mně 😂😂😂)

moudivlacek
9. únor 2024
katjja123
9. únor 2024

Chudák dite 😥

irmamala
9. únor 2024

Ja jen nechapu kdyz je to tak strasne nezavazny a strasne bezpecny a jde jen o podpis, proc to musi byt chlap, ktereho nechces potkavat?

broskef123
autor
9. únor 2024

@irmamala To nevadí, že to nechápeš😉

lauriak
10. únor 2024

Skor najdes kamarata, ktory to pre teba spravi ako cudzieho chlapa. Predsalen ten cudzi chlap nema nikdy istotu, nepozna ta a tipujem, ze keby to niekto spravi tak chce za to peniaze. Takze idealne kamarat gay a vybavene.

merope
10. únor 2024

@broskef123 Jasně, domluvíte se na tom, ale kterýkoli z vás může kdykoli jít na matriku a nechat tam chlapa jako otce dopsat. A stačí blbá náhoda nebo aktivnější matrikářka a už je v RL ani nevíš jak.

hanka_12345
10. únor 2024

@irmamala asi aby se on nerozmyslel po 3 letech ze ma decko ne?