IVF v červenci - srpnu 2016

wwerru
30. kvě 2016

Holky potrebuju od vas co uz jste tim prosly rict co obnasi ivf a jaky to je. Dekuju.

itworks
30. kvě 2016

Ahoj, ve zkratce - nejdrive stimulujes vaječníky injekcemi,pak chodis na kontrolní utz,jak rostou folikuly,pak odběr v narkóze a nakonec embryotransfer. U mě stimulace v pohodě,cekala jsem to daleko horší z jiných vyprávění. Byla jsem v březnu,ale nepovedlo se to. Teď čekám až můžu jít na ket.

wwerru
autor
31. kvě 2016

@itworks dekuji za info a emryotransfer neboli? nebo je v narkoze?

itworks
31. kvě 2016

@wwerru neboj, neboli,neni v narkóze. Je to podobné jak běžná gynekologická prohlídka se zrcátkem. Takže nepříjemné to je jen chvilku a trvá to asi 5 minut a pak lezis,u nas v car tak hodinu.

hanyas
31. kvě 2016

Ahoj holky... my to mame naplanovane na cervenec. Poprve. Zatim za sebou mame vsechna potrebna vysetreni a cekame jen na to, az budu mit v praci volno (pracuji ve skolstvi, takze prazdniny jsou jasna volba 🙂)
Mela by nektera z vas chut o vymenu zkusenosti, podporu, spolecne cekani a tak vubec..? 🙂

wwerru
autor
31. kvě 2016

@hanyas ahojky ja mam zajem ☺ my mame v planu zrejme srpen. 3x zkousime IUI a pak ivf. Ted mame za sebou uz druhy neuspesny pokus iui. co vy? jinak sem ted bez prace takze na vsechno mam aspon klid ☺

wwerru
autor
31. kvě 2016

@itworks dekuju moc za info ☺

hanyas
1. čer 2016

@wwerru u nas je to tak, ze jsme tak trochu rozbiti oba. Takze jdeme rovnou na ivf. Manzeluv spermiogram neni zadna slava a ja neovuluju. Clostik moc efektivni nebyl, navic moje telo se celkem pere s myma vajickama, takze je moc nechce a spis ma tendenci nicit je. Do toho casty cysty... takze ivf je to nas pry nejlepsi volbou. Jooo, bez prace je to blby, ale na snazeni ideal. Muzu se zeptat, kam chodit? 🙂

wwerru
autor
1. čer 2016

@hanyas do Brna na Obilnak a vy?

hanyas
1. čer 2016

@wwerru no super! 🙂 my taky... tak to mam radost, ze jsem narazila na nekoho primo z Obilnaku 😉 ke komu chodite? Nas se ujala p.doktorka Mekinova...

wwerru
autor
2. čer 2016

@hanyas tyy jo tak to je velka nahoda ☺☺ my jsme chodili k doktorce Halaszove ale ted se nas ujal pan doktor Crha nebo se stridaji tak normalne to nevim. Ale inseminace provadela dokrorka a pak jsme mluvili s tim Crhou vzdycky tak nevim jak to tam maji, ale nevadi nam to jsou v pohode. a odkud jste? tak to je fakt nahoda. nase druhe IUi bylo neuspesne takze ted měsíc pauza v cervenci posledni pokus iui a v srpnu jdeme na ivf. vy jdete teda v cervenci? tak to me pak musis vsechno podrobne popsat kdyz to budete mit za sebou driv ☺ u nas nic zatim nenasli teda ještě cekame na vysledky z genetiky ktery se nejak ztratili ale maji nam je poslat znova.

hanyas
2. čer 2016

@wwerru jojo, ráda potom povím 🙂 snad to budou samé dobré zprávy. Četla jsem dost negativních recenzí na Obilňák, tak mám trochu "stáhlý půlky", ale snad to bude OK. Zatím jsou tam všichni milí 🙂

wwerru
autor
4. čer 2016

@hanyas fakt jsi cetla dost spatnych recenzi? Ja jsem jich moc nenasla kde jsi hledala? Tento čtvrtek budu vedet vic jdu na konzultaci ohledne ivf.

filfinka
4. čer 2016

Ahojky, mame jit na icsi , v Praze v Podoli, ted v cervnu , tak mam po navsteve a uz doma leky - utrogestan, gonal, cetrotide, pregnyl , acidum folicum..uff ted uz jen to dostat a zacit brat 🙂

hanyas
4. čer 2016

@wwerru nevim uz presne kde, ale pry se tam moc neumi postarat o embrya, natoz je mrazit. Ja ale doufam, ze je to zas jen jedna negativni zkusenost, ne bezna praxe. Ono jednou za cas se muze vsude neco pokazit. Tak porom dej vedet, co noveho, ju? 🙂

hanyas
4. čer 2016

@filfinka ahojky 🙂 ta to toho mas pozehnane. Preju hodne zsaru, hplka! 🙂

hanyas
4. čer 2016

@filfinka * hodne zdaru, holka (pardon za preklepy-telefon) 🙂

filfinka
5. čer 2016

@hanyas moc dekuji, verim , musim verit ,jinak bych se utrapila hned na zacatku 😨

hanyas
5. čer 2016

@filfinka presne tak. Hlavne drzet nervy na uzde. Tak nam prubezne davej vedet, co se s tebou deje. Treba me by rovnou zajimalo, na co tolik leku? Kdy co beres? U me to vsechno vypukne az v cervenci, tak zatim cekam a cekam a pripravuju se 🙂

hanyas
5. čer 2016

@filfinka v podstate znam jen pregnyl a utrogestan (ten zobu taky)

filfinka
5. čer 2016

Zatim nemam jist nic, jen acidum folic. , Po nedeli to mam dostat a druhy den zacnu pichat do bricha gonal (1x za den kolem obeda) to budu pichat 6 dnu a pujdu na kontrolu, pak mi daji dalsi dalsi info co s tim ostatnim. Kdyz jsem dostala tu tasku narvanou krabickama, sla jsem do kolen, ale zatim mam resit jen injekce gonalu a ostatni az po 7 dnu periody. Ted jen cekam na den, kdy to dostanu :D

hanyas
5. čer 2016

@filfinka no tak to je pekny. Narvana taska krabickama... 😀 a na kolik te ty leky vysly?

filfinka
5. čer 2016

Platila jsem 3100 kc za vse, cekala jsem to horsi 🙂

filfinka
5. čer 2016
hanyas
5. čer 2016

@filfinka to je nadilka jako od Jeziska 😀 tak to je pekna cena 😉

filfinka
5. čer 2016

@hanyas ted uz to jen dostat... kdyby to slo urychlit, ach jo

hanyas
5. čer 2016

@filfinka jooo, taky bych to chtěla nejradši hned 🙂 čekám ale na červenec, až budu mít prázdniny. 😀

filfinka
5. čer 2016

Nam se to zacina hroutit, muz musi odletet,tak v tom budu ted sama, mozna je to lepsi, ze se nebudu nervovat vedle nej a pak jen, aby se vratil na ten spravny den... ach jo, nikdy nemuzu mit nic v klidu

hanyas
5. čer 2016

@filfinka Tak to je škoda, že nebude u tebe. Přecejen je to trochu opora, když v tom člověk není sám. Ale jak říkáš... hlavně, aby se stihl vrátit tak, jak má 😕

filfinka
5. čer 2016

Mam kolem sebe rodinu a pratele, neleti za zabavou, ale tatinkem,ktery je vazne nemocny, to se musi pochopit,jednala bych stejne

hanyas
6. čer 2016

@filfinka to chapu 😉