Krásný 03.leden 2017 snažilky...🙂😘 Udělala jsem diskuzi pro ty, které jsou na tom stejně jako já... Jsem na klinice pro umělé oplodnění už přes 1.rok a pořád se nám nepodařilo otěhotnět. Můžeme se společně pobavit o všem, co nás trápí kolem IVF a snaze otěhotnět... Jdeme na to!
Ahojky já jdu 11. Ledna na první konzultaci. 10. Mi má přijít MS a já se pořád modlím aby třeba nepřišla. I když šance je malá. Když přijde tak do toho jdu taky ☺
Já jsem měla první konzultaci 08.09.2015, vše si pečlivě píšu do deníčku...🙂 Taky se vždycky modlím, aby mi něpřišla, že se nám to třeba povedlo přirozeně doma...ale vždy přijde...😢 Teď od neděle mi začínají plodné dny, tak budeme s manželem pěkně poctivě doma ... Ale v pátek jedu do Brna do Heliosu na kontrolu sliznice, třeba bude pěkná a budu moci jít na KET. A kam půjdeš ty do centra?
@be_ruska A jak dlouho se snažíte už? Měla jsi nějaké operace ženské? A na gynekologii ti řekli co, jako myslím, proč Vám to nejde? Nebo ještě nic neřekli?
ahoj holky, už je tady jedna taková diskuza založená, tak se můžete přidat k nám 🙂
https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/planujete-ivf-v-roce-2017-pridejte-se/
@lenejewel89 já jdu do Repromedy. Jinak cca od října 2015 neberu antinu ale to jsme tomu ještě nechávali volný průběh. Pak jsem začala zkoušet ovu testy apod. Na gynde mi rekli že je vše v pořádku ale manželovi dělali SPG a špatný. Má jen 15% pohyblivých
@lucie7411 Přidám se. Děkuji.
Já jdu v únoru 😉 holky nevíte někdo o jakou kliniku jde? Docela mám strach. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/4408...
@martik29 Nevím o jakou jde kliniku, ale mohli by to uvést!!!
@lenejewel89 doufám, ze se to brzo nějak provalí
Tak jde o Reprofit Brno
ahojky,mám za sebou neúspěný ket,v únoru mě čeká další a poslední ket...jinak pak bude druhé ivf :(
@verunkablack Veru, to me moc mrzi... ted nekdy??? Ja bych mela nejpozdeji v breznu zacit stimulaci na 4.IVF... ale zatim obchazim nas CAR obloukem... Tak budu moc drzet pesti a preji hodne sil!!! ❤
@1lenuska1 ahojky,už jsme su někde na MK psaly. V listopadu jsem byla na ket a bohužel zase nic. Teď čekám kolem půlky ledna na MS, abych se mohla objednat na ket. Ty chodíš do Smetanky,ne?
@verunkablack Ja vim ze uz se zname 🙂 jen jsem pochopila ze mas dalsi novy neuspech ☹ Tak budu moc drzet palce! Jojo ja chodim tam...
@1lenuska1 no uvidíme 😉 chci se zeptat,můžu si zažádat o imunologii a další vyšetření? Nevím přesně k čemu je to dobré. Ty máš bohužel více zkušeností. Mohla bys mi prosím poradit?
@verunkablack Jasne ze jo! Tam (jestli myslis parovou imunologii, tady siroko daleko to dela prof.Ulcova Gallova v Cernicich) Te muze poslat i gynekolog, nemusi nutne CAR. Ja to tak mela. A co vam jeste schazi? Genetiku mate?
@verunkablack A je to dobre k tomu, aby se zjistilo,jestli treba nemate nejaky imunologicky faktor - jestli se vase vajicka a spermie snesou,jestli nemate nejakou zatez z vlastni anamnezy a nemate dostavat nejake jine leky... atd atd. Je tam toho dost. Vzdycky je lepsi mit co nejvic informaci... i kdyz nekdy je to stejne k nicemu. Jako u nas :-/
@1lenuska1 jj,genetiku máme. Jaká vyšetření nám ještě můžou nabídnout?
Vysetreni karyotypu, coz si myslim ze mate, hormonalni profily urcite taky, stitnou zlazu, mozna jestli jsi nemela diagnostickou laparoskopii nebo hysteroskopii, ale to asi delaji promi nejakem podezreni (taky jsem mela). Ted vsichni strasi s alergii na lepek, ze to snad taky muze ovlivnovat otehotneni, tak to ja treba vysetrene nemam... ale vim ze se to taky dela. No a nic jineho me moc nenapada...
@verunkablack vyse psane je samozrejme pro Tebe 🙂
@1lenuska1 karyotyp a hormon.profil mám. Na štítnou žlázu se léčím a hormony mám ok . Jen tu laparku a ten lepek nemám. Na lepek se nechám nabrat v práci, ale myslím si, že i to , bude v pořádku
@verunkablack Ja mam taky vse ok. Jen ten lepek nemam... a nejak ani nevim, jak to zjistit? To bys mi mohla zas poradit Ty 😉 kdo mi to doporuci? Nebo muzu i jako samoplatce?
Nabírá se z krve, viděla jsem ho na jedné žádance. V práci jsem ho ještě tedy nenabírala. Zkus se domluvit ve Smetance,ať tě naberou. Když už budeš podstupovat 4.ivf! 😘😘😘
@1lenuska1 určitě jako samoplátce to můžeš provést. Jen nevím,kolik to může stát. Podle me dost. 😢
Ahoj holky tak se taky přidám..z prvního ivf se nám na poprvé povedla holčička. Za tři roky (to je ted) jsme chtěli zkusit štěstí podruhé a už to nějak nejde..dva neúspěšné kety, jednou jedno embryo podruhé dvě embrya a nic
Tak druhé ivf jedno embryo a taky nic..máme ještě dva mrazacky tak teď čekám na MS a hned jdeme na ně. Akorát MS měla přijít v pátek a nepřišla tak nevím co se děje. Zrovna když na ní čekám jak na smilovani tak se zdrží.😕
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já už mám za sebou stimulaci, odběr vajíček i jeden neúspěšný KET, v mražáku mám ještě 4 embryjka, které čekají na svojí šanci. Ale můj problém je v nízké sliznici. I přes stimulaci práškama, injekcema se ji nepodařilo zvýšit... A tak každý měsíc jezdím do Heliosu na ultrazvuk a měření její výšky. Teď v pátek 06.01. jedu zase ráno do Heliosu a jsem zvědavá, kolik bude mít. Budu 10DC - 10 dní od začátku menstruace. Pokaždé když tam jedu, tak si tak moc přeji, aby byla dostatečně vysoká a já mohla jít na KET... Uvidíme, co bude teď v pátek.