Ahoj holky, mám PCOS a už čtvrtým rokem bojuji s PCOS. Čeká nás pravděpodobně v září první IVF. Pokud jste na tom podobně, přidejte se, podpoříme se navzájem. Jsou samozřejmě vítáni i ty, co mohou přispět nějakou zkušeností s IVF. 🍀❤🤰
@dotuska Ahojky, moc děkuji za příspěvek, to jsem moc ráda, že se tu někdo najde ❤
Tak to mě mrzí, já jsem často četla, že ten první ET nevyjde. Jeden embryolog říkal, že to tělo není pořádně po stimulaci odpočaté a stále plné hormonů. Prý se často stává, že ten ET nevyjde.
A když už jsme u stimulace, jak jsi to snášela? Já se přiznám, že o IVF moc nevím😀 slyšela jsem něco o dlouhém protokolu, krátkém protokolu, ale vůbec nevím o čem je řeč 😀 teprve se ve všem vzdělávám
@apronka stimulace je celkem v pohodě, první dva dny mě bolela hlava, ale pak si tělo na ty hormony zvyklo a už bylo všechno v pohodě 😉 a pak ke konci trochu tlak v břiše ale nic strašného. Mě docela uklidnil doktor z Caru že vidim že Ivf funguje ale bohužel se to dostalo tam kam nemělo ( ale kdyby ten vejcovod fungoval jak má tak by se to prý nestalo, tak je dobře že už ho nemám).
Já třeba co už dneska vím, já bych si pockala na ket, než na et. Protože mám hodne známých co et nevyšel, a nebo vyšel ale skončil ZT….
Ahojky, muzu se přidat? 🙂 my tedy jdeme na první konzultaci do CAR v pondělí… ale už mám dvojcata po IVF - před deseti lety, na první pokus 🙂… ale s jiným partnerem 🙈🙂
Už si moc nepamatuju, jak to probíhalo, tak začínám být lehce nervózní 🙈
To čekání je nekonečné ☹️ už aby se to všechno zase rozběhlo 😁
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mám za tři transfery…klidně Vás podpořím