Ahojky, jsem v procesu ivf s preimplantacnim vyšetřením. Zatím ještě nestimuluji, ale zajímá mě, jestli někomu vyšel první KET? Musela jsem ukončit těhotenství v 5.měsíci a žádné miminko ještě nemáme. Jsem z toho pořád v háji a bojím se, že se nikdy nedočkáme. 😔
@kelerub děkuji 😊, pořád doufám.
Ano, nám první KET a teď má náš chlapeček 2 měsíce, držím palce 😊
@knoesell super 😊 gratuluji a děkuji 😊
Ano vyšel 🙂 první ket a teďka 24tt 😉 držím palce
Ahoj...jsme po prvnim KET...11tt..čekáme mobi dvojcatka k našemu překvapení...moje splnene přání...zatim snad vse ok...drzim palce...a pevne věřím,že vám to vyjde..😉
@aaa42
@martina_07
To je super 😊 oběma gratuluji a moc děkuji, já doufám 😊🍀
Nám také se povedlo na poprvé s geneticky vyšetřeným embryem
@rosalline to je super. A kolik jste jich prosím měla a kolik z toho zdravých?
Nám bohužel již 2IVF nevyšlo,ale drzim pesti 🍀
Mně už bylo přes 40, odebrali mi 17 oocytů, všechny oplodněny, do 5. dne zůstalo 7 embryí , 7 vyšetřeno, bez vad pouze 1
@martina_07 To je krásný😍mc štěstí a zdraví a gratuluji...Též si moc přeji🙏💓🍀🍀
to tedy....bylo vidět, jak bylo nepravděpodobné věřit, že se mi to podaří přirozeně......ten výsledek byl prý adekvátní mému věku...ačkoli počet vajíček byl nadprůměrný, tak kvalita většiny mizivá....vezmi si, kdyby mi dělali ket s nevyšetřenými embryi, tak bych se mohla 6x trápit, že se nedaří...takhle jedno zvítězilo na plné čáře...
@rosalline já doufám, že se nám též zadaří.. Já mám ale vadu chromozomu
A kolik vajíček jsi měla odběr? a kolik zůstalo do 5.dne?
@rosalline já ještě nezačala ani se stimulaci, teprve mě to čeká a mám z toho strach právě.. Kolik jich bude, kolik vydrží, a jestli bude nějaké zdravé
takto držím moc pěsti....ať se vydaří... Kolik je ti let?
@rosalline moc děkuji 😊 25
no tak to bude určitě dobře....nevím, o jakou chromozonální vadu se jedná, ale pevně věřím, že se najdou zdravá vajíčka.....a půjde to jak po másle...
@rosalline mám balancovanou aberaci a u miminka byla nebalancovana, tak doufám, že budeme mít nějaké zdravé, mám z toho hrozný strach
Ahoj...procitala jsem diskuzi...my třeba meli 6 oocytu...oplodneno všech 6...do 5.dne zustaly 3 blastocysty k zamrazeni...(ani jsem vto nedoufala pri 6ti oocytech).Nicméně ženy,které se mnou lezely na pokoji byly vsechny již zkušené...odbery oocytu v počtu 32 ..oplodnenon19...z toho 1 blastocysta apodobne...takze ve finale na poctu nezáleží a je dar mit alespoň jedno zdravé dítě...😉
Je potreba opravdu myslet pozitivně...i kdyz to někdy uplne nejde...vše bude tak jak ma být!!!
@martina_07 snažím se.. Ale hrozne se bojím.. Rikam si, ze to nijak neovlivnim, ze se stane, co se stane a ja s tim nic neudělám.. Ale rve mi srdce to, ze nemame jeste ani jedno dítě a uz jsem 2x o mimi přišla a z toho jednou vyvolany porod v 5.měsíci 😔
Jsem si naprosto jistá , že budete...
@rosalline 😊😊❤️
Ja vim,že je to těžký...sama teď prožívám (sice nejkrásnější)období života...ale jsem skoro porad u doktoru skrz tlak a podezreni na protenurii...plus mi hučí vic a víc v hlavě...takze magnet hlavy me nemine...ale pevně verim,ze se vse v dobré obrátí a dvojcatka se nam narodi silna a zdravá...Tobě přeji plno lasky a štěstí a hlavně pozitivniho myšlení a energie...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.