IVF a první KET. Podařilo se někomu?

8. říj 2020

Ahojky, jsem v procesu ivf s preimplantacnim vyšetřením. Zatím ještě nestimuluji, ale zajímá mě, jestli někomu vyšel první KET? Musela jsem ukončit těhotenství v 5.měsíci a žádné miminko ještě nemáme. Jsem z toho pořád v háji a bojím se, že se nikdy nedočkáme. 😔

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
8. říj 2020

@kelerub děkuji 😊, pořád doufám.

knoesell
8. říj 2020

Ano, nám první KET a teď má náš chlapeček 2 měsíce, držím palce 😊

autor
8. říj 2020

@knoesell super 😊 gratuluji a děkuji 😊

aaa42
8. říj 2020

Ano vyšel 🙂 první ket a teďka 24tt 😉 držím palce

martina_07
8. říj 2020

Ahoj...jsme po prvnim KET...11tt..čekáme mobi dvojcatka k našemu překvapení...moje splnene přání...zatim snad vse ok...drzim palce...a pevne věřím,že vám to vyjde..😉

autor
8. říj 2020

@aaa42
@martina_07
To je super 😊 oběma gratuluji a moc děkuji, já doufám 😊🍀

rosalline
9. říj 2020

Nám také se povedlo na poprvé s geneticky vyšetřeným embryem

autor
9. říj 2020

@rosalline to je super. A kolik jste jich prosím měla a kolik z toho zdravých?

haskre
10. říj 2020

Nám bohužel již 2IVF nevyšlo,ale drzim pesti 🍀

rosalline
10. říj 2020

Mně už bylo přes 40, odebrali mi 17 oocytů, všechny oplodněny, do 5. dne zůstalo 7 embryí , 7 vyšetřeno, bez vad pouze 1

worena
10. říj 2020

@martina_07 To je krásný😍mc štěstí a zdraví a gratuluji...Též si moc přeji🙏💓🍀🍀

worena
10. říj 2020

@rosalline To je super,úžasný👍🍀To se jen tak neslyší.Já měla 4 kousky😍

rosalline
10. říj 2020

@worena děkuji...to je...teď mi tady běhá super hyper dvouletý kluk......ještě teď, když ho pozoruji, nemůžu uvěřit, že je to moje dítě :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))...toužila jsem po tom 13 let a pořád naivně doufala v přirozené otěhotnění....

autor
10. říj 2020

@haskre to mě moc mrzí 😔držím palce, ať se zadaří a já děkuji 🍀🍀
@rosalline z tolika jen jedno, to je hrozný 😔 ale aspoň, že se zadarilo 🍀🍀

rosalline
10. říj 2020

to tedy....bylo vidět, jak bylo nepravděpodobné věřit, že se mi to podaří přirozeně......ten výsledek byl prý adekvátní mému věku...ačkoli počet vajíček byl nadprůměrný, tak kvalita většiny mizivá....vezmi si, kdyby mi dělali ket s nevyšetřenými embryi, tak bych se mohla 6x trápit, že se nedaří...takhle jedno zvítězilo na plné čáře...

autor
10. říj 2020

@rosalline já doufám, že se nám též zadaří.. Já mám ale vadu chromozomu

rosalline
10. říj 2020

A kolik vajíček jsi měla odběr? a kolik zůstalo do 5.dne?

autor
10. říj 2020

@rosalline já ještě nezačala ani se stimulaci, teprve mě to čeká a mám z toho strach právě.. Kolik jich bude, kolik vydrží, a jestli bude nějaké zdravé

rosalline
10. říj 2020

takto držím moc pěsti....ať se vydaří... Kolik je ti let?

autor
10. říj 2020

@rosalline moc děkuji 😊 25

rosalline
10. říj 2020

no tak to bude určitě dobře....nevím, o jakou chromozonální vadu se jedná, ale pevně věřím, že se najdou zdravá vajíčka.....a půjde to jak po másle...

autor
10. říj 2020

@rosalline mám balancovanou aberaci a u miminka byla nebalancovana, tak doufám, že budeme mít nějaké zdravé, mám z toho hrozný strach

martina_07
10. říj 2020

Ahoj...procitala jsem diskuzi...my třeba meli 6 oocytu...oplodneno všech 6...do 5.dne zustaly 3 blastocysty k zamrazeni...(ani jsem vto nedoufala pri 6ti oocytech).Nicméně ženy,které se mnou lezely na pokoji byly vsechny již zkušené...odbery oocytu v počtu 32 ..oplodnenon19...z toho 1 blastocysta apodobne...takze ve finale na poctu nezáleží a je dar mit alespoň jedno zdravé dítě...😉
Je potreba opravdu myslet pozitivně...i kdyz to někdy uplne nejde...vše bude tak jak ma být!!!

autor
10. říj 2020

@martina_07 snažím se.. Ale hrozne se bojím.. Rikam si, ze to nijak neovlivnim, ze se stane, co se stane a ja s tim nic neudělám.. Ale rve mi srdce to, ze nemame jeste ani jedno dítě a uz jsem 2x o mimi přišla a z toho jednou vyvolany porod v 5.měsíci 😔

worena
10. říj 2020

@rosalline Já mám dcerku..
Po 17 letech snažení,úplně ti rozumím🍀💓😉

rosalline
10. říj 2020

Jsem si naprosto jistá , že budete...

rosalline
10. říj 2020
autor
10. říj 2020

@rosalline 😊😊❤️

martina_07
12. říj 2020

Ja vim,že je to těžký...sama teď prožívám (sice nejkrásnější)období života...ale jsem skoro porad u doktoru skrz tlak a podezreni na protenurii...plus mi hučí vic a víc v hlavě...takze magnet hlavy me nemine...ale pevně verim,ze se vse v dobré obrátí a dvojcatka se nam narodi silna a zdravá...Tobě přeji plno lasky a štěstí a hlavně pozitivniho myšlení a energie...