Dobry den,
Rada bych se zeptala,pri kolika folikulech u vas propuknul hyperstimulacni syndrom?lze mu nejak zabranit nebo ho zmirnit?a jak je to s ET,musi se pred vlozim na kontrolu,kdyz je podezreni,ze by k hyper.syndromu mohlo dojit?
Dekuji
@miracleelcarim zdravím.u mě byl při 31odebranych foliklech. Nasadili mi clexane, tri dny jsem si musela ještě píchat nějakou injekci na zastavení ovulace.musela jsem jist hodně bilkovin a pít alespoň 3litry tekutin. ET raději odložili na další měsíc,aby se to srovnalo.Ted jsem v 6 tem měsíci.a ovlivnit to podle mě nejde,neměla jsem nijak vysoké dávky hormonů,každé tělo reaguje jinak.
@miracleelcarim Při 17 folikulech 😬
@miracleelcarim mela jsem lehky hyperstimulak pri 15 foliklech... Vysledkem byly bolesti bricha, zvetsene vajecniky a po ET mimi v brisku... Ted budu zacinat 8. Mesic
@miracleelcarim Ja mela kolem 23 folikulu, byla jsem siilene nafouknuta snad ještě 3 mesice 🙂 Ale pak jsem se docetla o bilkovinach a hooooodne vody a to mi fakt pomohlo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@miracleelcarim já měla hypestimulák při 30 folikulech, hned po probuzení z narkózy mi brali krev jestli se prokáže. Dostala jsem clexane, hned druhý den volali jak se cítím, objednali hned na další den na kontrolu, kdybych se cítila špatně i v den vložení tak by to přesunuli na další měsíc. Vložení embryí průběh syndromu může zhoršit.