Ahoj holky, jsem týden po ET a dnes jsem si zkusila schválně těhotenský test. Samozřejmě je bílý jak lilie, ani náznak jakéhokoli stínku ☹ Docela začínám propadat zoufalství. Hodně jsem si od toho slibovala ☹ Plno holek má dušíka už třeba pátý, šestý den po ET a my nic (internet mi moc neprospívá ☹ A to nám zaváděli 4-denní blastocystu a ještě provedli asistovaný hatching.
Já měla úplně neznatelnýho ducha až po 12 dnech, pořádně to bylo vidět, až v ten den, co mi dělali testy z krve. Po sedmi dnech to bude negativní určitě, opravdu se tím netrap. Já vím, že je strašně těžký čekat, ale nemá smysl spěchat, testy budou negativní a ty budeš v depresi.
@listopadka1 musím říct, že jsem fakt blbec!!! Vždycky se na to testování po ránu tak upínám a říkám si, ale zítra, zítra už tam ta čárka bude. No a pak nic. Pak jsem schopná držet test v ruce a snažím se tu čárku tam vykoukat. Ale jsem ráda, že vaše odpovědi mi pořád dávají naději. Vím, že teď to bude den ode dne jen horší
@nita1984 to je mi líto, já vím, četla jsem tvůj příspěvek ve skupince a i na něj reagovala. Člověk si jen říká, že přece není možný, abysme si tu smůlu s manželem takhle pořád vybírali. Od doby, co jsme šli do CARu, tak se dozvídáme jen samý blbý zprávy, od spermiogramu, přes hormonální profil, genetiku...nic nám nevyšlo dobře...stimulaci jsem ke konci prožívala vážně strašně, odběr vajíček hrůza s náběhem na ovariální hyperstimulační syndrom, pak nám z 8 embryjek zbyly 2 - jedno mi vložili a jedno zamrazili...takže ještě ani moc pokusů nemáme. Je to fakt hrůza. Jo, neovlivním nic, ale kdyby nám s manželem vyšlo něco napoprvé, tak by se stal opravdu asi jen zázrak.
@adusku právě, nejhorší jsou ty diskuze, co tě nahlodají a ty si řekneš, tak to třeba u tebe bude to samé...pak jsi akorát zklamaná, když to tak není...stejně tak, jako holky píšou, že třeba špinily po ET...já ani ťuk...tak si hned říkám, sakra, není něco špatně? Číst se moc nevyplácí 😀 Já vím, že se jednou dočkám, ale já už nejsem vůbec trpělivá. Jak člověk už několik let chce a pořád nic a kolem tebe těhotní každej, jen ty ne... od IVF si slibuji vážně hodně. Nám jinak pak zbývá už jen jeden mrazáček
@jenie píšeš, že ti vkládali jen jedno - ono i když se to chytne, tak někomu to hcg leze pomaleji a zvlášť, když je jen jedno. Mně vkládali dvě, ale chytlo se jen jedno a pak na klinice mi říkali, že kdyby byly dvě, tak je toho hormonu víc a bylo by to vidět i dřív. Jinak pamatuju si to taky, když jsem to zkoušela ten 12. den a ještě po pěti minutách byl test bílej jako sníh, jak se mi žaludek propadal někam do hlubin země. Až tak po dalších deseti minutách se tam začal ukazovat tak slaboučký stínek, že jsem tomu ani nevěřila. A další dny zesiloval, a pak ten den, co jsem měla jet na krev, jsem začala krvácet, jak kdyby přišla menzes. Mě málem kleplo, ale prý to bylo to embryo, co se nechytlo. Taky jsem krvácela jen chvilku, ani ne celý den. No a dneska mám úžasnou holčičku, takže fakt nevěš hlavu a počkej si ještě aspoň týden, ať se takhle ráno nedeptáš zbytečně.
@jenie
Přesně, nevyplací se to, ale stejně to všechny děláme 😀
Já třeba všude čtu, jak je těhotným zle, jak trpí atd... a já jsem v klídku, sem tam mě bolí prsa, sem tam mám kocovinku, nešpinim, nic mě nebolí.... a já mám pak pocit, že je něco špatně... 🤔
Jsme na tom stejně, taky mám jen 1 nanučka, ale toho budeme obě potřebovat až za pár let ☺
@gabcat
Asi máme exibionistu 😀
Však počkej, až bude potřeba aby se ukázal, tak náš bude neviditelnej a váš se ukáže 😀
@listopadka1 no tak dvanáctý den, to už bych si myslela, že snad je všechno úplně ztracené 🙂 ale je fakt, že takové zprávy mě teď opravdu nakopnou do dalších dnů. Akorát jsem si myslela, že když je prodloužená kultivace embryjek, že se pak v krvi hcg projeví dřív...tak to je asi omyl. My jsme si nechali schválně zavádět jedno, abysme nepřišli o jeden pokus IVF
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Samozřejmě je naděje vždy. Mně řekli dělat 12. den a toho jsem se držela (i když až na jednu výjimku, která stejně byla biochemická, jsem je já měla negativní). Zbytečně se stresuješ, každá to má úplně jinak, tím se nelze řídit, natož to čekat u sebe. Uklidni se 🙂 a další test udělej až minimálně 10. den.