Ahoj holky. Jsem uz po terminu. Vcera na kontrole sem chtela udelat hamiltna. Dr rekla ok ze me vysetri a jdem na to. Po utz me dala na natacky kde mi to psalo slabe kontrakce tak rekla ze nevidi duvod vyvolavat kdyzvuz se to rozjizdi. Ja prikejvla protoze sem ty kontrakce sama citila. No pustila me domu s tim ze mam naklusat az to zesily. Kontrakci sem vcera mela od kontroly neak do pulnoci asi 15x a pak zase fuč (stvrdlo mi bricho, sel mi bolestivy tlak do celeho spodku a na konecnik) no a jak odeznely ty kontrakce zacalo me urputne bolet v krizi. To trva az do ted. Ja nemuzu chodit poradne, je to jako bych tam mela nastrkane noze nebo nevim. Docela to boli i kdyz sem v klidu ale jako pri kazdym pohybu me to nici. Myslite ze by to mohly bejt porad kontrakce? Bricho uz me vubec neboli ale ty zada fakt des. Rikam si jestly mala neni na me velka a nešprajcla se nekde mezi panvi nebo nevim uz fakt mam dooost 😭😭😭😭
Křížové bolesti opravdu bolí, pro mě byly horší než klasické kontrakce do břicha a podle mne to jsou opravdu kontrakce...
@ajamerci Fofruj do porodnice, já u porodu měla pouze křížový bolesti.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ajamerci Já třeba při porodu měla jen krizové bolesti. Do břicha vůbec, ale měla jsem pocit, že mi snad prasnou záda. Ale nebylo to neustále, bolesti odcházely a prichazely v intervalech, které se stupnovaly.