Aho holky,jsem v 7×4 tt a nemam vubec zadne priznaky,mam uz docela z toho strach.Jste nektera na tom stejne???
já neměla dlouho příznaky 🙂, rozjely se kolem 3 měsíce, možná až dýl 🙂
Jsem v 7. tt a bývám unavenější a trochu mě pobolívají prsa, ale pokud si jich nevšímám (nedotýkám se jich nebo na nich neležím), tak o tom ani nevím. 🙂 Tak snad mi to tak vydrží i nadále. 😎
měla jsem to naprosto stejně jako @ustarana. Jen buď v klidu, určitě bys nechtěla celé těhu prozvracet jako moje kamarádka. Nejhorší prý na tom je, že i když zvracíš, tak se ti neuleví. Pěkně si to užívej a nestresuj miminko 🙂
nic ti být nemusí mně krom únavy vesměs nic nebylo až později trocho blivno ale jinak nic.... 😉
Já neměla ze začátku vůbec žádné příznaky krom spánku po obědě z únavy. A pak jen pálení žáhy
ja krome rostouciho bricha a unavy nemela v tehotenstvi zadne priznaky...
První těhotenství mi dr. zjistil na preventivní prohlídce až ve 12tt, žáááádné, ale opravdu žádné příznaky těhu jsem neměla 😀 A u druhého těhu mi začala bolet prsa a být špatně až kolem devátého desátého týdne 🙂 Takže klid, každýmu nemusí být hned blbě 😀
já kromě pupku neměla vůbec žádný 😀 😀
Já jen malá bolest v podbříšku pořád taková nafouknutá trošku unavená jinak nic 🙂 prostě jak kdybych čekala MS
Já taky nic, vůbec nic...🙂 nejsem unavená, není mi špatně... jsem 10tt a občas si připadám, jako bych těhotná vůbec nebyla... chápu tvůj strach, mám ho taky...
ja taky nemela nic, bricho v 8mem mesici jsem mela jak maji holky ve druhem, jen mi vadila cerna barva a obcas jsem potrebovela neco sladke ale to mam taky obvykle stejne. v devatem mesici mi vyskocilo obr bricho a rodila jsem 3,7kilo holcicku 🙂))) je to tak kazda to ma opravdu jinak. jo a hlavne jsem ani nepotrebovala spat, nachodila jsem 10 km denne, apod.. spis jsem se citila i lip nez bezne. Neboj vse ok.
já začala mít nějaký ten příznak až v 8tt.To jsem některý den zvracela,ale jen sem tam.Jinak nic,až později mi pak začaly chutě na sladké a na brambůrky 🙂 neboj,je to normální 🙂
Cítím že se mi v bříšku něco "děje" pobolívání,píchání, také mě bolí prsa a nevolnosti se zatim dají zvládat mám je spíš když se nenajím, tak doufam že to vydrží.... dnes budu 7+2
Jsem 7tt. No v 4tt mi nebylo dobře. Vše smrdelo, krvacela jsem podobně menstruace, test negativní, doktor nic nenašel 5tt, nechuť k jídlu, pak zase hrozná chuť, ranní nevolnost a teď test pozitivní a příznaky až na bolesti zad a jelikož mám nízký tlak tak se mi od druhého těhotenství motá hlava.
V prvním těhotenství menstrudo 3 měsíce dříve jsem nevěděla o těhotenství. Celý 4.mesic zvracení.
Druhé těhotenství zjištění podle měření bt a od 2 měsíce až do 6 měsíce zvracení. Takže jsem zhubla no ale pak jsem zase stloustla a teď uvidíme zda 4.8. Nepřijde menstruace říkal doktor. Jinak tam mám zase léčbu a výtok achjo to mám od druhého těhotenství ty léčby
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Keby som v prvom tehotenstve nemala brucho, tak ani neviem, že som tehotná, tak úžasné tehotenstvo som mala. Teraz som tehotná druhýkrát a už snáď od začiatku je mi zle od žalúdka, páli ma žáha, motá sa mi hlava a som tak unavená, že keby som zakopla a spadla, tak na mieste zaspím. Určite po týchto "príjemnostiach" netúžiš, tak si to svoje krásne tehotenstvo užívaj. Druhé sa ti už takéto podariť nemusí.