Příšernej hlad na začátku těhotenství

ejmate
11. srp 2017

Ahoj 🙂 Jsem v 7. týdnu těhotenství a už několik dní mám pořád strašnej hlad. Nebo možná jen pocit hladu, já nevím. Ráno jen co se probudím, tak už mě z hladu bolí břicho, dám si velkou snídani, jako vždycky, ale za hodinu za dvě už mám zase příšernej hlad, i když si dám po hodině banán nebo kousek něčeho, tak mám pořád pocit hladu 😀 Večer jsem si dala večeři a ještě pak meloun, a později hroznové víno. Cítila jsem, že jsem normálně přejedená, ale ten pocit hladu jsem měla pořád...Měla jste taky některá pořád pocit hladu, i když jste byli dobře najedené? Já jsem z toho blázen 😀

efa1
11. srp 2017

Ano, měla jsem také a k tomu stále chuť na maso, které jinak nevyhledávám. Přešlo to začátkem druhého trimestru, ani jsem nijak razantně nepřinesla.

jade85
11. srp 2017

Taky jsem to mela, hlavne uplne ze zacatku, jeste pred pozitivnim tehu testem. Postupne to preslo spis v nevolnosti. Pak se mi zacaly desne menit chute, treba tyden jsem se nemohla ani podivat na cerstvou zeleninu. Ted uz dva tydny nemuzu jist vubec maso. Je to legrace, no. Tesim se na druhy trimestr 🙂

marki00
11. srp 2017

Jo taky jsem to tak měla, když mi nebylo zrovna špatně. Musela jsem si dát něco i v noci, třeba rajče, ať mi pak není ráno špatně. V 2. trimestru mi nevolnosti přešly, hlad se zmenšil, ale po každém kousku jídla mě pálila žáha. A teď ke konci trimestru mám hrozný hlad, pořád, snědla bych všechno😀

journals
11. srp 2017

Já to měla! Manžel se mi strašně smál. Musela jsem jíst snad co hodinu, měla jsem pořád hlad. Těhotenské nevolnosti se mě netýkaly, takže jsem jedla opravdu hodně 😀

ejmate
autor
11. srp 2017

Je tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama 😀 Přítel se tomu taky hrozně směje. Prej že mám malou tasemnici 😀

jaanicce
11. srp 2017

@ejmate Hele ja to taky mam, ale uz to ustupuje. Ted je mi spis blivno, kdyz se mam najist. Predtim to bylo jidlo kazdy dve hodiny jinak mi bylo zle z hladu a "zvraceni" na prazdno..

fallingstars
11. srp 2017

@ejmate Já se v noci budila hlady 😄 A blbě mi nebylo, takže jsem mohla jíst (a jedla) podle libosti 😄 Myslím, že tělo si řekne, tak jsem ho poslouchala...jen jsemmse snažila jíst zdravě (i když právě v noci jsem měla takovou specialitku, piškoty do pusy a zalít mlíkem 😅)

timissa
11. srp 2017

Ja mám tiež stále pocit hladu a súčasne pocit na zvracanie. Niektoré jedlá teraz nemôžem ani vidieť. Je to divné 😀

karlajasmine
11. srp 2017

Taky jsem to tak mela, neustale jsem se cpala. Taky jsem pribrala za toto tehotenstvi uz skoro 20kg.. ale neresim.. alternativou bylo omdlit nebo zvracet, a ani jedno jsem moc nemohla, kdyz jsem se musela starat o syna..

guinea
11. srp 2017

Taky jsem to měla... Dokonce jsem se ani nestyděla brát kolegům svačiny 😲 🙄 😝 Když jsem vešla do kanclu, ti odvážnější prchali, zbylí mi rovnou odevzdávali jídlo 😅
Zůstalo mi 30 kilo navrch, to už není taková legrace 😢

jaanicce
11. srp 2017

Ja se to snazim regulovat ovocem a zeleninou.. Ale dost casto se mi stava, ze kdyz se neceho nadlabnu tak je mi pak z toho zle.. Napr.jsem mela silenou chut na rajcatovy salat, tak jsem ho s chuti zblajzla a ted rajcata nemuzu ani videt. To same kure.. 😒

herminka
11. srp 2017

Měla jsem to na začátku u všech těhotenství, přitom jsem hubla 😀 S koncem 1. trimestru mě hlad vždy přešel.

lencak80
12. srp 2017

Take jsem to tak mela u obou tehu. Stale jsem jedla...prvni ve ere kolem 19hod a pak druha vecere kolem 22hod abych se v noci nebudila hladem. Musela jsem jist aby mi nebylo spatne z hladu. Nevolnosti jsem nemela. A pribirala jsem tak akorat. Mimco to proste potrebovalo. Tak si klidne jez!!!!

pavlinar
12. srp 2017

Ahoj, taky jsem v 7. týdnu 🙂 a ano, mám pocit jakoby hladu... takové jako je mi blbě z hladu, ačkoli by nemělo být, najedla jsem se. Tak se snažím mít pořád po ruce rohlík k zakousnutí, jen abych dostala něco do žaludku. Nějak blbě mi není, ale spíš nemám na nic chuť, než by mě honila mlsná. Tak ten rohlík nebo nějaká sušenka to jistí.. Nevolnost pociťuju spíš večer, než ráno... šup tam rohlik 🙂)

ejmate
autor
14. srp 2017

No já se sice v noci hlady nevzbudím, ale ráno mám tak příšernej hlad, že si musím něco dát hned jak vstanu 😀
Nejvíc mě štve, že doteď jsem se snažila jíst zdravě, hlavně hodně zeleniny, ale na tu teď absolutně nemám chuť...dřív bych si nedala k večeři pizzu nebo nějaký takový jídlo, to maximálně občas na oběd, ale včera jsem jí snědla celou a ještě druhou jsem si vzala na dnešek do práce. Mám chuť na samý nezdravý věci 😀
Jinak nejvíc mě asi štve, že když se najím, udělá se mi fakt dobře a nic mi není, a za chvilku mě rozbolí břicho a mažu na záchod 😀 😀 ale jsem ráda, že zatím nezvracím. To nesnáším, doufám, že to ani nepřijde 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru