Dnes jsem byla u gynekologa,bolelo me celou noc břicho a měla jsem pocit jako bych mela mít zánět moc.měchýře..říkal ze tam žádný zánět není,ze mam krásný tehotensky vytok ale ze tam zatím nic nevidí..prý jsem 4 tyden..No a břicho bolí prý kvůli tomu ze si ještě tělo nezvyklo na něco nového..Bral mi krev na HCG tak jsem zvědavá...Měl to někdo podobně?Nebo nějaké stejné příznaky ?😊
@makronka222 já jsem měla fakt příznaky asi od 9 tt
Ja vim jen me zajimalo jak jste to měli vy ve 4tt. 😊
mě je strašně špatně od čtvrtého týdne....ale fakt šíleně....nejsem schopná nic, jen zvracím a spím....jít do práce nereálné, břicho mě bolí, špiním a mám pocit, že jsem nonstop po opici. Miminko zatím vypadá, že je v pořádku a jsem vyřízená troska 🙂 Zavidím matkám, co nevěděli, že jsou těhotné 😀
Ještě počkej, není kam spěchat. Na gyndu se ještě nachodis, že tě to uz ani bavit nebude. 😁
Každý to prožívá jinak, taky záleží, jak moc jsi vnimava ke svému tělu. Ja první tehotenstvi poznala pravé podle příznaků svého těla ještě před zpožděním - bolestiva prsa, pichani podbrisku, koprivka na tváři - pak přišlo zpozdeni jeden den a ja věděla, ze se něco děje, ze je něco jinak...udělala jsem tehu test, negativní, ale po hodině se objevil slabý duch. Po dvou dnech jsem udělala další tehu test a tam už jasná čárka a spolu s mým vnitřním pocitem bylo jasné, ze jsem v tom...podotýkám, ze o miminko jsme se nesnazili, ještě jsme ani nechtěli, takže žádná sugesce a přání a počítání dnů od ovulace apod...proste prekvapko, které za par dni oslaví 4roky😀 a i ze zkušenosti kamarádek- v tehotenstvi je proste možné vsecko a žádné dvě ženy ho nemají stejně 😉
@teplaka1 ahoj🌸😊jsem ve stejném týdnu a rozhodně nějaké příznaky mám.
Křeče jsem měla jen trochu když měly přijít měsíčky a nedostavily se, ale měla jsem třeba extrémně nafouklé břicho, které bylo tvrdé a nešlo zatáhnout😀🤦🏽♀️A že jsem v zatahování břicha odborník😃
No a teď už mě několik dní bolí prsa.. nějaký den na ně přítel nemůže ani šáhnout a nějaký dny to docela jde.. takže tak🙂 hodně štěstíčka tobě i miminku🌸
@suzana001 Ahoj,no ja mam teda ty bolesti břicha trochu větší..už druhý den ale doktor říkal ze je to normální..Nafoukla jsem taky ale ne nejak moc..a prsa tak o těch nemluvím..Bolí,pálí a vyrostli asi o jednu velikost,v noci se budim když na ně lehnu..kolikátý jsi dpo? Ja dnes 17dpo.😊
@teplaka1 Měla jsem to stejně 🙂
Ahoj holky, tak dnes jsem byla u p. doktorky a potvrdila mi, že jsem ve 4tt, na UZ ještě nebylo nic vidět, mám zvýšenou sliznici jinak je vše ok, podle posledni ms to vycházi na 6tt, ale chápu🙂 každopádne mě popadl divný strach.. jsem tedy tehotná? bojím se aby se něco nestalo. nechci být strašpitel, jen se chci ujistit a zeptat na zkušenosti ve 4tt, jak to slo dal apod.. moc vsem predem dekuji za odpovedi :srdce: jinak posledni test, je ze včerejška. mamatest 10 a čárky už jsou značně silnější, že?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
100 zenskych ma 100 priznaku. Taky mit ani zadne priznaky nemusi. Kazda. ma prah bolesti jinde a ne kazda se tak kontroluje