4. týden těhotenství a bolest břicha. Měl to někdo podobně?

teplaka1
7. říj 2019

Dnes jsem byla u gynekologa,bolelo me celou noc břicho a měla jsem pocit jako bych mela mít zánět moc.měchýře..říkal ze tam žádný zánět není,ze mam krásný tehotensky vytok ale ze tam zatím nic nevidí..prý jsem 4 tyden..No a břicho bolí prý kvůli tomu ze si ještě tělo nezvyklo na něco nového..Bral mi krev na HCG tak jsem zvědavá...Měl to někdo podobně?Nebo nějaké stejné příznaky ?😊

makronka222
7. říj 2019

100 zenskych ma 100 priznaku. Taky mit ani zadne priznaky nemusi. Kazda. ma prah bolesti jinde a ne kazda se tak kontroluje

jituli84
7. říj 2019

@makronka222 já jsem měla fakt příznaky asi od 9 tt

teplaka1
autor
7. říj 2019

Ja vim jen me zajimalo jak jste to měli vy ve 4tt. 😊

jituli84
7. říj 2019

@teplaka1 No popravdě moje dr mi potvrdila těhu až tam něco viděla, bud gestační váček nebo plod s bijícím srdíčkem, alre každá to hold prožíváme jinak, ve 4. tt jsem ještě ani nevěděla , že jsem těhotná

teplaka1
autor
7. říj 2019

@jituli84 no jo ja mam zpoždění tak jsem udělala test a jsou tam dvě čárky a ne jen jeden test..No a když jsme začala mít velký bolesti břicha..Tak jsem šla k dr. a ten mi to vlastně řekl..ale každá žena je jiná..chtěla jsem najít taky takového blazna jako jsem já..

lipylip
7. říj 2019

@teplaka1 Jde vidět, že jsi šťastná, že to ASI vyšlo. Užívej si to a uštěpačné poznámky hod za hlavu. 😉 Na začátku mě také šíleně bolelo břicho, i když ne tak brzy. Bála jsem se mimoděložního těhotenství, ale naštěstí vše ok.

teplaka1
autor
7. říj 2019

@lipylip děkuju 😊 no jsem šťastná a i pro to mam velkej strach 😔

aneta15
7. říj 2019

mě je strašně špatně od čtvrtého týdne....ale fakt šíleně....nejsem schopná nic, jen zvracím a spím....jít do práce nereálné, břicho mě bolí, špiním a mám pocit, že jsem nonstop po opici. Miminko zatím vypadá, že je v pořádku a jsem vyřízená troska 🙂 Zavidím matkám, co nevěděli, že jsou těhotné 😀

teplaka1
autor
7. říj 2019

@aneta15 a na gynde jsi byla??

jituli84
7. říj 2019

@aneta15 Měla jsem to podobně, ale nevonosti mi začaly později a ten stav po opici jsem měla snad do 13tt, hruza, ale udajně to lze považovat za dobré znamení 🙂

aneta15
7. říj 2019

@teplaka1 Byla i na pohovotosti. Dnes jsem 6+1, V pátek bylo vidět i srdíčko. čekám třetí a takhle mi snad nebylo nebo si to nepamatuju 🙂. Takhle brzo ti stejně nikdo nic neřekne. Je to buď a nebo.

teplaka1
autor
7. říj 2019

@aneta15 to ja vim...ale v krvi uz to bude ne?Když i testy mam pozitivní 😊

lipylip
7. říj 2019

Ještě počkej, není kam spěchat. Na gyndu se ještě nachodis, že tě to uz ani bavit nebude. 😁

lucinkaab
7. říj 2019

@teplaka1 a kdy budes mit vysledky??? ja do tretiho mesice neciti vubec ze jsem v tom ale stejne byla od 10tt doma na neschopence 5 mesicu pred jsem mela SP v 9tt

lucinkaab
7. říj 2019

@lipylip jj nachodi ze zacatku se chodi jednou za mesic ze? ja na neschopce chodila jednou za 14dni tri tydny😉

teplaka1
autor
7. říj 2019

@lucinkaab prý zítra po obědě..byla jsem tam dnes..

lipylip
7. říj 2019

@lucinkaab pokud nejsou komplikace, tak jednou za měsíc + screeningy. Pokud jsou, tak je to častější 🙄 Teď řeším každý týden něco + jsem nějakou dobu pobyla i v nemocnici.

tee36
7. říj 2019

Každý to prožívá jinak, taky záleží, jak moc jsi vnimava ke svému tělu. Ja první tehotenstvi poznala pravé podle příznaků svého těla ještě před zpožděním - bolestiva prsa, pichani podbrisku, koprivka na tváři - pak přišlo zpozdeni jeden den a ja věděla, ze se něco děje, ze je něco jinak...udělala jsem tehu test, negativní, ale po hodině se objevil slabý duch. Po dvou dnech jsem udělala další tehu test a tam už jasná čárka a spolu s mým vnitřním pocitem bylo jasné, ze jsem v tom...podotýkám, ze o miminko jsme se nesnazili, ještě jsme ani nechtěli, takže žádná sugesce a přání a počítání dnů od ovulace apod...proste prekvapko, které za par dni oslaví 4roky😀 a i ze zkušenosti kamarádek- v tehotenstvi je proste možné vsecko a žádné dvě ženy ho nemají stejně 😉

lucinkaab
7. říj 2019

@lipylip jeje drzim palecky hodne zdravicka, s cim jsi byla v nemocnici?

lucinkaab
7. říj 2019

@teplaka1 dej vedet zitra

lipylip
7. říj 2019

@lucinkaab původně s vyšším tlak, ten se záhadně zlepsil, ale zjistili mi tam i špatné jaterní testy, tak se to teď řeší.

lucinkaab
7. říj 2019

@lipylip a jak se to v tehu resi??

senzis
7. říj 2019

@teplaka1
Jsem teda v 7 tydnu, ale uz od 4 tydne jsem mela to same. Takze nech telo at se s rim popere. Dokud bolesti nejsou az moc tak bych to neresila. Ikdyz strach mame urcite vsechny 😊

lipylip
7. říj 2019

@lucinkaab zatím nijak, jen mi furt berou krev a hlídají, jestli hodnoty nezačnou stoupat

teplaka1
autor
7. říj 2019

@senzis právě ze pri větším pohybu me to bolí celkem dost ale jinak když jsem v klidu tak to celkem jde..

suzana001
8. říj 2019

@teplaka1 ahoj🌸😊jsem ve stejném týdnu a rozhodně nějaké příznaky mám.
Křeče jsem měla jen trochu když měly přijít měsíčky a nedostavily se, ale měla jsem třeba extrémně nafouklé břicho, které bylo tvrdé a nešlo zatáhnout😀🤦🏽‍♀️A že jsem v zatahování břicha odborník😃
No a teď už mě několik dní bolí prsa.. nějaký den na ně přítel nemůže ani šáhnout a nějaký dny to docela jde.. takže tak🙂 hodně štěstíčka tobě i miminku🌸

teplaka1
autor
8. říj 2019

@suzana001 Ahoj,no ja mam teda ty bolesti břicha trochu větší..už druhý den ale doktor říkal ze je to normální..Nafoukla jsem taky ale ne nejak moc..a prsa tak o těch nemluvím..Bolí,pálí a vyrostli asi o jednu velikost,v noci se budim když na ně lehnu..kolikátý jsi dpo? Ja dnes 17dpo.😊

lucijeennaa
8. říj 2019

@teplaka1 Měla jsem to stejně 🙂

hanna98
26. lis 2019

Ahoj holky, tak dnes jsem byla u p. doktorky a potvrdila mi, že jsem ve 4tt, na UZ ještě nebylo nic vidět, mám zvýšenou sliznici jinak je vše ok, podle posledni ms to vycházi na 6tt, ale chápu🙂 každopádne mě popadl divný strach.. jsem tedy tehotná? bojím se aby se něco nestalo. nechci být strašpitel, jen se chci ujistit a zeptat na zkušenosti ve 4tt, jak to slo dal apod.. moc vsem predem dekuji za odpovedi :srdce: jinak posledni test, je ze včerejška. mamatest 10 a čárky už jsou značně silnější, že?

jituli84
26. lis 2019

@hanna98 To vám nikdo neřekne, dokud na ultrazvuku nebude srdeční akce , je to prostě o čekání

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru