Posedlý dům. Máte zkušenost?

hildeberta
29. dub 2024

Nedávno jsme se stěhovali a myslím si že máme posedlý dům, byla jsem u média, ta mi doporučila, že když dám kávový filtr do lapače snů tak to kromě nočních můr zachytí i zlé duchy. Bohužel to asi nefunguje. Někdo nemáte náhodou zkušenosti s něčím podobným?

levandule_k
29. dub 2024

Může tam být nějaká duše. Nechala bych si ji někým odvézt.

hildeberta
autor
29. dub 2024

@levandule_k jak ze odvezt

lujhu
29. dub 2024

@hildeberta v dětství sme taky bydlely v bytě kde jsem neustále měla noční můry , vždycky jen ale v jedné místnosti, byla to předsíň sny byly nehorázně strašidelný např. že mě někdo tahá po zemy nebo mě s ty předsíně někdo sleduje několikrát jsem se stoho snu nemohla ani probudit, jednou se my stalo že my někdo odkryl deku a cítila jsem po nahach strašnou zimu , dělo se tam pořád něco ale jenom mě , spala jsem se sestrou ve stejný místnosti a ji se nic nedělo 🫣 bydlely sme tam rok a pak když jsem si pořád stěžovala mamce co se my děje tak se zeptala jestli před námi se v tom bytě něco nestalo , a oni že tam pár měsíců před námi umřel starej pán ,kterej tam bydlel hodně let a byl nepříjemný k lidem prostě nám o něm řekly že ho nikdo moc nemusel , musely sme si vzít svěcenou vodu s kostela a postříkat všechny místnosti, hlavně tu předsíň 🫣 pán kněz nám poradil nepodávat se tomu a nadávat na jevo strach ale mě bylo 7 roku takže to moc nešlo ale snažila jsem se , za pár měsíců sny ubývaly ale pamatuji si že my někdo ve snu pořád říkal ten byt je můj, 🙈 bylo to něco jako v zajetí démonů jestli někdo znáte, hrozná doba ,

lujhu
29. dub 2024

@lujhu zkuste si koupit náboženský obrázek nebo nějaký Kříž pověsit na zeď , a hlavně nemít v místech kde straší mít zrcadla

levandule_k
29. dub 2024

Tvoji výhodou je, že máš hmotné tělo, tedy jistou sílu. Tak si toho buď vědoma. Můžeš si před spaním představovat, že jsi ve zlatém ochranném vajíčku a nic se k tobě nedostane.

Obecně se k očištění prostoru používá na vykouření bílá šalvěj, palo santo, musíš mít otevřená okna, ale já bych se do nějakého odvodu duchů sama nepouštěla, protože k tomu mám respekt. Energeticky čistí prostor i eukalyptus. (Já si max. dám nějakou aroma vůni, zapálím vonné tyčinky, abych vzdala respekt tomu prostoru.)
V knížce Tajemství rodových linií to řešil autor tak, že prováděl nějakou meditaci na očištění prostoru a pak v meditaci do prostoru umístil růži jako symbol dobré energie. Když jednu energii odstraníš, musíš tam dát jinou, jinak tam zůstane prázdno a něco se tam zase natáhne.

Pokud je tam duše, tak je potřeba ji nasměrovat do světla. Zůstala tam z nějakého důvodu, lpění na majetku, neuzavřené účty, násilný čin, smrt byla tak rychlá, že neví, že zemřela a uvízla tam. Může mít vlastnosti svého majitele, zlomyslnost, zlobu, může být zmatená atd.
Četla jsem pár knížek od Renaty Šťastné, píše v nich jak odváděla duchy. Dělá toho víc např. vykládá karty. Já bych požádala ji, ale já jsem nikdy odvést ducha nepotřebovala.

Pokud by to bylo nějaké extra zlo, googlila bych faráře, co se zabývá exorcismem.

Kávový filtr do lapače snů jsem nikdy neslyšela.

hildeberta
autor
29. dub 2024

@levandule_k u nás to začalo když jsme na tři králye nechali vysvětlit dům

levandule_k
29. dub 2024

Nemám úplně vysvětlení, proč se to děje. Jen spekulace, že ten dotyčný, co prováděl svěcení domu, měl na sobě ducha, kterého někde nabral, aniž by o tom věděl a u vás ho nevědomky odložil. Jak probíhalo svěcení?

lucifux
29. dub 2024

@hildeberta radu nemám, ale na tyto věci věřím a mám k ním respekt. Zatím mě nic podobného nepotkalo a doufám, že nepotká, asi bych se po****a strachy.

hanka_12345
29. dub 2024

@hildeberta normalne to delaji lidi ze cistej ten dum jakoby a odvedou duse z domu pryc ..kamaradka si takto nechava procistovat barak, i vicekrat a vzdy se tam "nekdo" najde

cilkat
29. dub 2024

Je mnoho bytostí, ketré mají opravdu špatnou zkušennost s církví/křesťanstvím/svěcením. A ty bytosti nemusí být nutně zlé. A mívají někde domov... Je fér jim ho brát? Zkus se nad tím zamyslet...
Protože pokud to rozjelo tříkrálové svěcení, je to obrana něčeho, co to místo považuje za svůj domov. A pokud se vám tam před tím žilo dobře... Pak mi fakt nesedí označení za "posedlé".

sonaxoxo
29. dub 2024

@cilkat Jako zakladatelka se toho nejspíš bojí, nechce tam nic,co jí večer " otravuje" a ty ji napíšeš, že není fér jim brát domov?😱 Byla bych první, co bych to řešila, nemohla bych žít v domě, kde něco je..Zakladatelce to vůbec nezávidím a doufám, že najde někoho, kdo ji pomůže!!🙏 Sama s tím neporadím, ale hodně známých věci je napsáno výše.🍀🍀🍀

cilkat
29. dub 2024

@sonaxoxo Zakladatelka také píše, že to začalo až po její vlastní akci.
Neříkám, že je zakladatelka v jednoduché situaci. Říkám, že jsou často i jiné cesty, než "boj na život a ba smrt", který obvykle všem hned naskočí.

sigyn
29. dub 2024

Vemte věc, která má pro vás velkou hodnotu a máte ji dlouho (nejde o peněžní hodnotu, ale spíše citovou; může jít i o ústřižek vlasů). Tu zakopejte, co nejblíže domu. Dejte pozor, aby na zakopaném místě nic těžké neleželo (např. kámen, sud..). Bude sloužit jako ochrana před nežádoucími jevy.

adelisss
29. dub 2024

@levandule_k Toho kněze exorcistu jsem taky chtěla původně navrhnout, ale pokud se vše rozjelo po tříkrálovém svěcení, tak teď úplně nevím...
Možná je to pověra, ale asi bych u sebe nosila nějaký amulet (třeba křišťál).
Možná bych za tuto zbloudilou duši (pokud to teda je ona), zapálila svíčku, ať jí svítí na cestu.
A taky bych se zbavila co nejvíce věcí po předchozích majitelích, pokud tam nějaké jsou.
A jinak asi najít někoho, kdo se věnuje komunikaci se zemřelými.

levandule_k
29. dub 2024

@adelisss Ano, ti 3 králové trochu mění pohled, zkusila bych někoho, kdo odvádí duše. Církev je v tomhle trochu upjatá. Pokud je to duše, tak potrebuje pomoc tj. odvést na druhý břeh, ne vyhnat. Vyhnáním duše problém nevyřešíme.

ivankk
14. kvě 2024

Hlavně nedávejte sůl do rohu. Taky jsme to u nás v bytě měli. Je to akorát horší... Nepomohlo nic a bylo tu spousta lidí, co tomu rozumí a zabývají se tím. Duch zlý nebyl, ale ve finále odešel stejně v dobu, kdy mu zemřela manželka, na kterou čekal.

petra993
Včera v 08:14

@hildeberta https://www.samankarenata.cz/kdo-jsem/

Jen ona může pomoci je jediná v cr . Jezdí k ní že zahraničí. Umí není to jen nějaká co si hraje na to, ale umí. !!! I minule životy budoucnost. Neznala mě a nikdy mě neviděla a ví o mě vše. !!

petra993
Včera v 08:17

@hildeberta duši do světla. Ona duše, když zůstane většinou se na něco nebo někoho nebo na místo či byt upne. Odmítá odejít tudíž je uvězněna mezi nebem a zemí . Co Vám dela doma ? Co se Vám děje.??