Kdo má tchána na zabití?

lujhu
18. dub 2024

Jsem strašně hotová ze svýho tchána , fuj nemůžu to napsat natož vyslovit že takovej člověk je zrovna můj tchán 🫣 nenávidím ho k smrtí a mýho přítele začínam taky , má někdo stejný problém ? Ať vím že nejsem jediná nevěsta co by svýho tchána udusila ve spánku 😃

mabs
18. dub 2024

@lujhu já. Strašný člověk. Naštěstí už nám zmizel ze života.

zuzkasim
19. dub 2024

Víš jak se říká: "jaká matka, taká(taková) Katka"? U chlapů to nebude až tak moc jiné, i podle toho, co vidím kolem sebe. Takže zvlášť, pokud vidíš nějaké podobné rysy na příteli, zamyslela bych se nad tím... Měla jsem tchána celkem fajn a i potenciální budoucí je výborný člověk.

sarihy
19. dub 2024

Já měla velký problém s tchyní. Gradovalo to, jednou před X lety jsme měly velkým konflikt, manžel naštěstí na mé straně, nějakou dobu jsem pak nejela na návštěvu, a postupně se to srovnalo natolik, že tam teď už poslední roky jezdím ráda a vztah máme skvělý. Teď už je bohužel hodně znát věk u rodičů (tchánovi bude 80 a tchyni 77), ale tak to holt je.

pavicka
19. dub 2024

Urcite bych se tedy nesnazila otehotnet s nekym, koho zacinam nenavidet

cherie24
19. dub 2024

@lujhu Podle mě rodiče můžou být důvod k rozchodu. Ať se člověk snáší sebevíc, nějaké rysy stejně chytá. A to dost často, i když jako dospívajících tvrdí, že tohle v životě nikdy dělat nebude a ejhle, o pár let později to samé dělá manželce/manželovi i dětem.

lujhu
autor
19. dub 2024

@mabs tak to závidím, snad mě to taky vyjde 😁

mabs
19. dub 2024

@lujhu Držím palce.

martulka88
19. dub 2024

@lujhu Já měla s tchýní fajn vztah, volali jsme si několikrát do týdne, jezdila k nám jednou týdně na kávu, ikdyž nebyl manžel doma. Pak jsme přišli o syna, otočila se zády a od té doby je náš vztah na bodu mrazu. A když se po roce narodil druhý syn, objevovaly se další její "zlozvyky" - např.chození do ložnice, když syn spinkal, aniž by nám řekla. Je to 3 roky, nevoláme si, vidíme se 1 měsíčně a stačí mi to. Manžel stojí při mně, ale je to jeho mamka a přál by si, abychom spolu měly zase hezký vztah, ale já už vím, že to už nebude tak jako dřív. A je to defakto jediný důvod, proč se třeba rafneme -hádky jako takové se u nás nevedou.

monaluza
Autor odpověď smazal
Zobraz
anonymmm88
19. dub 2024

Mela jsem to stejne. Uz je to naštěstí bývalý tchán.🤣 od ex mi bylo vycitano, že se k němu chovám arogantně. Ja se nedokážu pretvařovat. A je fakt, že ex byl stejnej rapl jako ex tchán.

lujhu
autor
19. dub 2024

@anonymmm88 no já to mám tak že tchán se keme chová fakt o třešně a přítel to nějak moc neřeší ani že by se mě zastal nic , jenom my řekne ať to hodím za hlavu a neposlouchám ho , ale ja takovej člověk zrovna nejsem ,

anonymmm88
19. dub 2024

@lujhu tak zkus s přítelem ještě jednou promluvit, že bys chtěla,aby se te zastal. Pokud to odmítne, tak to tchanovi rekla rovnou sama, co se mi nelíbí.

lenerka1
19. dub 2024

Já si musela s tchánem nastavit hranice, že nejsem další poddaný k řízení a nenechám si do věcí kecat a když chci radu, tak si o ní řeknu (nejvíc to bylo vidět po narození syna). Z jeho pohledu jsem se otřesně chovala já, mě přišlo otřesné jeho chování ke mě a synovi. Minimalizovala jsem kontakt a postupně pochopil a teď už je naštěstí klid.

ina10
19. dub 2024

@lujhu můj tchán rád rýpe, tchyně generál a ignorant bez kapky respektu ke komukoli a čemukoli. Ségra tchán de.bil, jak sama říká, strašně zákeřný (v nejnepravděpodobnější okamžik řekne nebo udělá podpásovku) a svaluje vinu na druhé, tchyni má v pohodě.

veronicka89
19. dub 2024

Jsem dospely clovek a kdyby se mnou jednal kdokoliv jak si nepreju renu to ...( a uz jsem i rekla) at je to nekdo cizi na urade i klidne z rodiny...

jijulka
19. dub 2024

muj tchán je debil. Muj muž to pochopil po 20 letech našeho manzelstvi. Uz 3/4 roku se nevidame a je nam krasne. A ne, nemanipulovala jsem muze proti jeho otci. Akorat pak zacal jit i po detech a to teda bylo moc uz i na myho muze

lujhu
autor
19. dub 2024

@jijulka jo to máme taky občas, bydlíme ve stejný domácnosti bohužel než si najdeme svoje , takže to je takový že děti občas zazlobí tak to je už pohroma ,nadávky podobnýho výrazu že máme nevychovaný děti atd, a pak zachvily je jde mazlit to nepobíram tohle 🙄

zmrzlinka
19. dub 2024

Můj tchán je blbec.Muj muž to taky ví.Vidime se když má narozeniny můj muž,dcera a syn a na Vánoce a to stačí.Všem nám to tak vyhovuje.

lujhu
autor
19. dub 2024

@zmrzlinka to máte dobrý, já bych svyho nemusela vídat vůbec 🙅 je to pro mě bezvýznamnéj a necharaktivní člověk

magdalena28
19. dub 2024

Souznim, soucítím, objimam! Já s tchánem vycházela v pohodě, než jsme měli dítě. A teď ho na základě jeho výchovných postupů a rad nedávám. Fakt ne! Absolutně nerespektuje co jako rodič řeknu. Nejhorší na tom je, že je jediná osoba co nám malýho může pohlídat, takže to trpím, ale mám strach že to nevydržím. Tak alespoň jak čtu, tak nejsem sama. Držím palce!

ninive211
19. dub 2024

@ina10 Taky mám urejpanýho tchána, ale děsně (časem se teda trochu zkrotil, teda tchyně ho asi zkrotila a něco mu asi řekl manžel)...od svatby a hlavně od narození dětí je to relativně v pohodě...ale pamatuju, co jsem se kvůli němu nabrečela tajně do polštáře! Já jsem (nebo hlavně byla jsem) děsná cíťa, všechno si moc beru osobně, jsem vztahovačnáa některý ironicky nebo nevážně míněný věci fakt neberu...něco se prostě ženský neříká, ani ve srandě...no a tchán je tak trochu buran, co mluví, jak mu zobák narostl a co na srdci, to na jazyku a občas si do huby nevidí, natož aby si uvědomil, že jeho rádoby vtipný poznámky opravdu vtipný nejsou a můžou ublížit. Nejvíc jsem s ním byla v konfliktu, když jednou na chatě měl trochu upito a začal rejpat do mých rodičů, to jsem třískala dveřmi a nebýt 10 večer, tak už jsem měla sbaleno a jsem schopná ihned odjet...
Jako to byly občas vážně míněné úvahy, zda takového člověka snesu ve své rodině...jestli to zvládnu. Naštěstí fakt dost ubral a zároveň já se s věkem zocelila a už se sebou nenechám štípat a klidně se ozvu, když se mi něco nelíbí.

odula
Autor odpověď smazal
Zobraz
odula
19. dub 2024

@lujhu tyyy vole.... nadavky typu ze mate nevychovany deti jsou fakt necharaktivni .... ten tchan, bezvyznamnej clovek. Fuj. uplne desnej a ty ted kvuli nemu začínáš k smrti nenavidet přítele... napred TOBE rekne ze jsou deti nevychovany, a pak se k NIM hned chová hezky? No to snad ne. Fuj fuj fuj. Snad ti to taky vyjde ze ti zmizí ze zivota.... Twe....

A vis co? Jestli to nemyslíš jako hyperbolickou prcu, jsko opravdu, opravdu velkou hyperbolu, tak musíš bejt taky peknej dáreček.

Dámy - vime jenom polovinu příběhu. Občas by me tady na konovi zajimala i ta druhá půlka. Fakt ze jo.

ren1at2a
20. dub 2024

@lujhu tak ten pocit znám 😄 můj tchán chodí do kostela, dokonce na něj přispívá a dobrovolničí tam, ale je rasista a homofob (jeho bratr je gay a já jako už manželka jeho syna a matka vnučky jsem romka) o tom že kradl ve velkém nemluvě a otec roku taky nikdy nebyl 😄 tak si říkám co on v tom kostele vůbec dělá, divím se že ho kostel nevyplivne 😂😂😂

lujhu
autor
20. dub 2024

@ren1at2a tak to je taky síla, 😁

olusenka
9. kvě 2024

@lujhu Já mám s tchánem problém. Hrozný. Roky jsem z něj na prášky. A je to horší a horší. Ale pokud mám o tom něco říct, tak spíš do pošty. Tady mohu napsat max. to, že jsem mu sice vděčná za to, že mi pohlídal děti, když byly mladší, OČR jsem nikdy neměla, ale vadí mi, jak VŠECHNO musí vždy vědět, VŠECHNO by za ně furt řešil, i když není požádán, nosí jim přes týden sladké pečivo, brambůrky apod., i když jsme ho žádali, ať to nedělá, už i dcera to nechce (někdy ho podezírám, že jim ještě říká, aby to schovaly, aby to maminka nevěděla, to už je vůbec vrchol!). Místo, aby žil svůj vlastní život, žije život náš. Dusí mě to. Absolutní přemíra zájmu z jeho strany.
Navíc se mu nesmí nic říct, vše je špatně atd.

lujhu
autor
9. kvě 2024

@olusenka No taky to nemáte lehký , je to na hlavu padlý 🙆

zekrt
9. kvě 2024

Než se narodily děti, měla jsem ho ráda. Pak začaly hodně blbé a nemístné poznámky mým směrem nejen ohledně dětí. Minimalizovala jsem kontakt na ten nejnutnější minimální, už tak mám starostí nad hlavu.

junetule
9. kvě 2024

Me se tchan strasne pletl do nasi rodiny a mel tendenci stale zasahovat. Uz to neslo vydrzet a uplne jsem s nim prestala komunikovat, ani jsme se nezdravili. Nicmene jsme se s manzelem rozvedli, on se odstehoval do vedlejsiho mesta, ja bydlim s tchanem a tchyni dokonce v jednom dome, jen o patro nize a najednou spolu skvele vychazime. Kdykoliv ho muzu o cokoliv poprosit a ma dobry vztah i s mym nynejsim manzelem ( vlastne nahradnikem sveho syna 😃). Ani nevim, jak se to vubec stalo, ale jsem za to rada.