Evidenční list pro dítě v MŠ od pediatra. Kdy se přinese do MŠ?

sofia_sofiova
13. dub 2024

Zdravím,
nevíte, prosím, někdo, zdali se Evidenční list pro dítě v MŠ přináší už k zápisu, nebo až po případném přijetí do MŠ?
Doktorka nám to dala k vyplněným přihláškám a já se jí v tom švunku úplně zapomněla zeptat.
Předem díky!

pipi_puncocha
13. dub 2024

U nás se všechno (včetně přihlášení ke stravování, papíru kdo může dítě vyzvedávat z MŠ) dávalo už při zápisu. Taky jsem na to nebyla připravená a vyplňovala to až na místě. Tak teď u mladšího už vím.

palja
13. dub 2024

@sofia_sofiova nám to dala ředitelka až se vědělo, že dítě je přijato a bude do školky chodit.
Teď přihlašuju mladších dceru a tenhle papír nechtějí, ten mi dají až bude dítě přijato. Asi je to u každé školky jinak.

sofia_sofiova
autor
13. dub 2024

@pipi_puncocha aha, okok. Mě jenom překvapilo, že jsem to dostala od pediatra s už vygenerovaným číslem.

sofia_sofiova
autor
13. dub 2024

@palja ach jo, tak to vypadá, že to má každá školka jinak. Škoda, že když pořádají zápisy každý rok, nemají to uvedeno na web stránkách.

krisstina93
13. dub 2024

To bude všude jinde, já dávala od Dr vyplněnou akorat přihlášku, s tím sme šli k zapisu. Evidenční list sme vyplnovali až při nástupu do školky, ale to už Dr nepotvrzovala. Ale tak v te školce by měli mit nějaké info, co mate k zapisu donest.

palja
13. dub 2024

@sofia_sofiova nám teda dr sama od sebe nic nedává. Já jí přinesu vygenerovanou přihlášku, ona to potvrdí. Za každou přihlášku si vezme 200 Kč. A pokud se dítě dostane, tak je pak schůzka pro rodiče nově přijatých dětí a tam nám teprve dají tento list (ve školce ho dají) já jdu zase k dr a ona si za vyplnění a potvrzení zase vezme 200 Kč.
U nás se k zápisu bere jen ta přihláška potvrzená od dr, rodný list dítěte a občanský průkaz rodiče, aby věděli bydliště, kvůli spadovosti dítěte. Jsme z Brna, Starý Lískovec, tak tady to mají takhle. Teď už budu dávat k zápisu druhou dceru a je to pořád stejné.