Pomoc jedné slečně

7. bře 2024

Ahoj holky, na modrém koníkovi jsem už spousty let. Chtěla bych pomoct jedné 18 leté holčině do začátků. Nemáte někdo třeba i chůvičku , oblečení? Prostě něco co by se mohlo hodit.🙂 Mockrát vám děkuji za odpověď.

simonasimka
7. bře 2024

Dobrý den, napište mi prosím soukromou zprávu. Děkuji

petep
7. bře 2024

Taky napište SZ...

eviicka
7. bře 2024

Odkud je slečna?

prejeta_zaba
7. bře 2024

Chůvička není zas tak životně nutná. Zkus rozepsat víc, neradi bychom pak ty darované věci nacházely na bazarech k prodeji. 😉Místní charitu, sekáček různé skupiny za odvoz máte v merku?

autor
7. bře 2024

@prejeta_zaba Tak to se opravdu nestane. Je jím obou 17. Rodiče nula nula prd. Snažím se jí pomoci i já, pokud máte pochybnosti tak nepište.

veroniquecz
7. bře 2024

Odkud je slečna? Rada pomohu, ale po špatných zkušenostech nejlépe osobně.

nat
7. bře 2024

Ale to urcite nemusite brat nejak zle,ja si myslim,ze by urcite bylo vhodne napsat neco o slecne a podobne.Dneska je opravdu hodne lidi,co dostanou veci zadarmo a pak je prodavaji dal nebo nekdo ze sebe dela chudaka,aby nemusel sam nic kupovat ....

autor
8. bře 2024

@veroniquecz Písek

autor
8. bře 2024

@nat Mohu vás ujistit, že toto opravdu není nad případ. Slečně je 17 let, neplánovaně otěhotněla s přítelem a dohodli se ,že ukončí studium a on se nechá zplnoletňit.
Bohužel její mamka řekla,že ona se moc angažovat nebude. Mám ji ráda a snažím se jí jakkoliv pomocí ať už ,,s vámi" nebo bez vás. Nikde se nic zpeněžovat nebude. Věci jsou potřeba do začátku,aby jim to,,usnadnilo" začátek.

journals
8. bře 2024

A tvůj příspěvek je anonymní proč? Vždyť právě dlouholetá identita by ti pomohla 🙈

nat
8. bře 2024

A zase se zbytecne rozcilujete -tak bud s VAmi nebo bez Vas...TAkhle presne se nechova clovek,ktery potrebuje nebo chce pomoci...Sama by jste ve vetsine pripadu takto psany inzerat presla a ani by jste jej nedocetla do konce,a neverim,ze by jste se ani na chvili nepozastavila nad tim,jestli je to ok nebo podvod,preji at sezenete nejake veci,ale asi evidentne je VAm to jedno zda neco dostanete nebo ne,kdyz pisete takto a jak je psano vyse jeste anonym?Tak to neni duveryhodne ani omylem....

prejeta_zaba
8. bře 2024

Tak jim pak hlavně pomož s hlídáním, ať si dodělá aspoň střední vzdělání. To je mnohem důležitější než chůvička a blbinky na miminko. 🙈 Jsem z opačného konce republiky, takže k vám věci levně bohužel nedostanu. Ale ještě jednou, doporučuji Facebook, nějaké místní inzertní skupiny a tam bývá plno věcí za odvoz, za čokoládu atd. Těch věcí pro děti se dost často lidi zbavují ve velkém.

hojda
8. bře 2024

Zkuste místí swapovací skupinu na fcb, u náš už několik takových proseb bylo a vždy se plno lidí přihlásilo, nechtějí ty věci vyhazovat a jsou rádi, že to ještě někde poslouží.

autor
8. bře 2024

@prejeta_zaba Rýpejte jinde. Děkuji a pá

autor
8. bře 2024

@hojda Zkusíme děkuji.🙂

autor
8. bře 2024

Tem které chtěly abych se ozvala do zprávy jsem napsala. Tím zjistily moji identitu. Nebudu se obhajovat. Nikdy jsem nikoho nepovedla a to ,že máte špatnou zkušenost je mi líto,ale netřeba vše házet do jiného pytle. Takto můžem zaškatulkovat všechny do jednoho pytle.

autor
8. bře 2024

A pokud se vám to nezdá,tak vás nikdo do ničeho nenutí. Věděla jsem,že jsou tu maminky které rády pomáhají tak jsem to zkusila.

sangina
10. bře 2024

napište zprávu

holkadonepohody
14. dub 2024

Ahoj, mám autosedačku a pár drobností pro miminko. Klidně napiš

mia5344
14. dub 2024

Charita nepomůže? Já bohužel po předchozích zkušenostech anonymním osobám věci nedaruji ale přeji hodně štěstí. Btw možná by chtělo tatínkovi v očekávání spíše pomocí k dodělání vzdělání a nalezení dobře práce než k věcem do začátku. Se základním vzděláním bude začínat hodně nízko platové

autor
14. dub 2024

@holkadonepohody Oni bohužel nemají auto. Netuším jak by jsme ji odvezli.😓

autor
14. dub 2024

@mia5344 on se snaží. Je to těžké

mia5344
14. dub 2024

To chápu a ještě to i těžké bude pokud nemají podporu rodiny... Nicméně obdivuji rozhodnutí miminko si v tomhle věku nechat

autor
15. dub 2024

@mia5344 Mají jen ze strany od slečny a to jen taťku.