Dobrý den. S jakou krepovačkou (krepovací kulmou na vlasy) jste spokojené? Díky.

    nikis97
    Zpráva byla změněna    Dnes v 17:45    

    Ahoj holky
    Prosím vás, vím už nemáte na mě náladu jen poslední otázka vím nejste ani doktorky, ale prosím vás jaké jsou příznaky trombózy a kdo jí měl a co vás bolelo při chůzi? 26.4 jsem na vyšetření kvůli tromboze byla mohla bych udělat dřep nebo ne? děkuji za odpověď

    Tak dnesko to bolo divoké ráno...
    Spím. Sníva sa mi že sme si kúpili nového psa. Vstávam. Pozerám na hodiny. Šesť hodín. Musím nakŕmiť psa. Hladám granule po celom byte. Manžel vstáva. Pýtam sa ho kde dal granule pre psa. Manžel na mňa divné čumí. Začínam sa preberať z polospánku. Čumíme na seba navzájom. ,,My nemáme psa že?" Spýtam sa. ,,To teda nemáme..." Nasleduje nával smiechu. No môže sa mi takéto niečo stať?!

    Co si představujete pod pojmem DROBNÉ KAPESNÉ? Syn jede na školní výlet, je v 1. třídě. Dát mu jen mince, nebo méně peněz. Když si bude chtít koupit nějakou zmrzlinu, pití a nějaký suvenýr z výletu, je 200,- dostačující. Je to premiéra s kapesným na výlet, tak opravdu nevím. A při těch dnešních cenách si myslím, že 100,- je málo.

    Odešla nám mikrovlnná trouba... Zajímá mě s jakou jste spokojené, popřípadě je zde někdo ,kdo ji prostě nemá?

    Zeptám se..
    Ve čtvrtek mi zubařka vytrhla zub. Díra po šestce se zatahuje hezky. Ale z boku mi praská vrchní vrstva dásně. Nikdy jsem to po zákroku neměla. Co s tím? Vyplachovat heřmánkem? Nějaká mastička nebo vodička? Diky za radu.

    co na zvětšené uzliny? existuje něco? děkuji

    Cestou autem z Itálie do Vídně (na Klagenfurt a Graz).
    Kde se stavit a přespat, třeba u nějakého jezera? 🙏
    Jedna, max 2 noci.

    Tenhle článek jsem náhodou našla na netu. Docela dost jsem se u toho zasmála. Protože dotyčná, co to psala, jako by psala o mých dětech a dovolené v našem podání.
    DOPORUČUJI PŘEČÍST!!! 😂😂😂
    https://medium.seznam.cz/clanek/hana-bordovska-...

    Ahoj, jaké jsou vaše oblíbené bezmasé náplně do tortill? Jde mi hlavně o ty "pomazánky", čím tu náplň jakoby spojit. Děkuji

    Jaký budík mají vaši školáci na prvním stupni ZŠ?

    Ahoj všem!
    Dnes jsme spustili na donio.cz sbírku našeho Nadačního fondu SPOLU TO DÁME, která pomáhá a podporuje děti s onemocněním diabetes mellitus 1. typu. Cílem sbírky je vybrat peníze na výrobu trénovacích panenek, které poputují do všech nemocnic v České republice. Jedná se již o druhý ročník.

    Prosím, podpořte děti, abychom jim ulehčili zvyknout si na tuto diagnózu, která s nimi bude celý život. Sdílejte prosím náš odkaz.

    Děkujeme za vaši pomoc!”

    https://www.donio.cz/trenovaci-panenky-dianka-p...

    ❗️❗️🆘❗️❗️
    Prosím nemáte někdo zkušenost se zaseknutým zobáčkem na isofixu u autosedačky Britax Römer kidfix i-size?? Červené tlačítko nefunguje a nepovolí nám ten zobáček, tudíž nejde zaseknout do auta.

    Ahoj. Má někdo hodinky Huawei watch GT 4? Chodím s nimi běhat a protože mě štvalo jak každou chvíli něco říká tak jsem to vypnula. Ale tím sem nějak vypla i vyzváněcí tón. Vždy když někdo volal tak jsem měla stejnou v tel i v hodinkách. A teď nemohu přijít na to jak to znovu pustit.

    Posílám tip na dárek pro paní učitelky, úplně nezastávám mejdlíčka a čajíčky🙂))). Je to z Albi a přijde mi to šikovný a užitečný🙂.
    https://www.skolashrou.cz/cs/blog/skola-s-hrou-...

    Prosím o radu, strašně mi otekla do rána půlka tváře od zubu. Bohužel dnes návštěva lékaře nebyla možná, i když zubařka ordinovala do 12. nemám hlídání. Manžel je v práci. Nejbližší návštěvu, bohužel až na pohotovost. Ale je nějaká možnost se toho otoků zbavit sama. Beru Nimesil. Tvář mám na dotek citlivou a horkou.

    Holky prosím vás nemáme tady nějakou sestřičku z FNOstrava?
    Potřebuji radu jak dostat tatínka na léčení do fskultky ..moc prosím zoufale 🙏🙏🙏

    tehulenka
    Zpráva byla změněna    Včera v 11:42    

    Lipno.....nakonec jsme se rozhodli pro dovolenou na Lipně.....máte prosím tip na ubytování, 2 dospělí 3 malé děti, ideálně s nějakým vyžitím pro děti ,bazén....s snídaní a úplně ideálně s kuchyňským koutem ?Předem moc děkuji

    pr_clanek
    Včera v 10:33    Čtené 20x

    Nejlepší dárky na Den dětí, inspirujte se a obdarujte své nejmenší

    Den dětí je významný svátek, který slaví nejen děti, ale celé rodiny. Vybrat ten správný dárek, který potěší a zároveň podporuje rozvoj dítěte, může být výzvou. Připravili jsme několik nápadů na dárky, které rozšíří obzory vašich dětí a přinesou jim radost.

    Tvořivé a vzdělávací dárky

    Stavebnice a konstrukční hračky

    LEGO sady – Nabízejí nejen zábavu, ale i vzdělávací hodnotu, a to od jednoduchých stavebnic pro nejmenší, jako je LEGO Duplo až po složité modely pro starší děti, které rozvíjejí logické myšlení a přesnost.

    Magnetické bloky – Jsou skvělé pro rozvoj motorických dovedností a prostorového vnímání, poskytují nekonečné možnosti konstrukce. Jsou vhodné spíše pro starší děti školkového věku.

    Výtvarné sady

    Malým umělcům uděláte radost kreslícím setem. Kompletní sady s vodovkami, fixami, pastelkami a papírem, které umožňují dětem vyjádřit svou kreativitu a zlepšit jejich motoriku.

    Modelovací hmoty – sady s modelínou, keramickou hlínou a velmi oblíbený je také sliz či kinetický písek. Děti popustí uzdu své fantazii při vytváření postaviček nebo jiných uměleckých děl.

    Edukativní hračky

    Starší děti, které mají zájem o technologie a programování, obdarujte programovací robotickou sadou. Dívejte se po různých arduino starter kitech, které sežene ve specializovaných e-shopech. Přiznejte se, kdo si jako dítě toužil sestavi svého robota? Tato edukativní sada může vaše dítě inspirovat k budoucí kariéře v technických oborech.

    Zvídavé děti budou bavit vědecké experimenty, zkuste jim pořídit experimentální sadu. Hračky dětem umožňují, učit se přírodní vědy zábavnou formou a experimentovat s jednoduchými vědeckými principy.

    Knihy pro rozvoj myšlení a fantazie

    Na trhu je mnoho druhů knih pro děti. Vybírat můžete z mnoha kategorií:

    • Obrázkové knihy – Pro nejmenší děti vyberte knihy s krásnými ilustracemi, které stimulují vizuální vnímání a jemnou motoriku a jsou plné barev a zajímavých příběhů. Bavit je budou také zvukové knížky třeba se zvířátky a jinými základními zvuky.
    • Příběhové knihy – Knihy plné dobrodružství a zajímavých příběhů, které rozvíjejí jazykové schopnosti a fantazii, poskytují dětem únik do jiných světů.
    • Vzdělávací knihy – Knihy o přírodě, vesmíru nebo historii, které nabízejí ucelené informace vhodné pro dětské čtenáře a rozšiřují jejich obzory.

    Hračky pro venkovní zábavu

    Různé sportovní vybavení pro venkovní hry s nastupujícím létem jistě potěší a vyženou děti na čerstvý vzduch. Může jít o obyčejný létající talíř, míč na kopanou, nebo pálky a míče pro tenis či badminton, které jsou skvělé pro aktivní venkovní hraní a podporují fyzický rozvoj a týmového ducha. Potěšit by mohlo také obyčejné švihadlo, kruh na hula hop a s menším či větším bublifukem také neuděláte chybu.

    Merch oblíbeného filmového či seriálového hrdiny

    Má vaše dítko v oblibě nějakého hrdinu, filmovou či seriálovou postavičku? V tomto případě si nemusíte lámat hlavu s vymýšlením vhodného dárku. V dnešní době seženete figurky, hračky, trička, mikiny, batůžky a mnoho dalších předmětů s podobiznami superhrdinů, princezen nebo animovaných postav. V oblibě je třeba Tlapková Patrola, Hello Kitty, Harry Potter, různé Disney postavy, Minecraft, Naruto, Spiderman či Avengers a mnoho dalších.

    Tip: Figurky Funko POP jsou v současné době k dostání snad ve všech možných podobách filmových a seriálových hrdinů, sportovců, hudebníků a dalších osobností.

    S klasikou neuděláte chybu

    Věčným hitem mezi dětskými dárky jsou plyšáci, kteří jsou často dostupní v podobě dětských hrdinů z pohádek. My však věříme, že také s obyčejným plyšovým medvídkem potěšíte. Plyšový přátelé poskytnou útěchu a stanou se milovanými společníky pro děti všech věkových kategorií.

    Klasickými dárky, které nikdy nevyjdou z módy jsou panenky a autíčka. Sáhněte po Barbie, L.O.L. Surprise! či Disney Princeznách, výběr je opravdu široký. Mezi autíčky vedou třeba Hot Wheels a mezi vláčky Mašinka Tomáš.

    Tip: Osvědčenou klasiku, merch, Funko POP i vybrané vzdělávací hračky pro kluky i holky najdete tady.

    Vybrat ten pravý dárek pro Den dětí může znamenat více než jen obdarování. Je to příležitost podpořit dětskou zvědavost, rozvoj a radost z nových objevů. Ať už se rozhodnete pro něco kreativního, vzdělávacího nebo prostě jen pro zábavu, hlavní je, aby dárek odpovídal zájmům a věku vašeho dítěte. Užijte si společné oslavy a radost, kterou dárky přinesou!

    Sponzorovaný příspěvek

    Zdroj fotografií: freepik.com

    No to je kjůt 😊

    stef9328
    Zpráva byla změněna    16. kvě 2024    

    Holky, shanim odrazedlo pro 20m syna.
    Ma funny wheels, jenze jak vidi, ze segry maji kola a vidi deti na hristi ze maji odrazedla chce taky. A pak uz na svoje funny nechce sednout. Doporucite mi nejake odrazedlo -kolo, na ktere se posadi a pojede?
    V decathlonu jsme pred par mesici byli, meli odrazedlo, bylo 2 x vetsi nez on sam, ale sedatko bylo uplne dole tak tak slapnul na zem, ale jel o 106, vcera jsme byli znovu v decathlonu a uz zadne odrazedlo nemeli. 🙈

    (2 fotky)